Adet gecikmesi

Ctlksr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
70
20
3
35
Arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katıldım tecrübelerinize ihtiyacım var.
Benim adetim genelde düzenlidir sadece geçtiğimiz ay 1 hafta önce geldi bu ay 2 gün gecikmem var fakat adet olmam gereken tarihten 10 gün önce tüm adet belirtilerim oldu ve geçti şuanda belirttim yok ama adet olmadım hamile olabilirmiyim

Benim adetim genelde düzenlidir sadece geçtiğimiz ay 1 hafta önce geldi bu ay 2 gün gecikmem var fakat adet olmam gereken tarihten 10 gün önce tüm adet belirtilerim oldu ve geçti şuanda belirttim yok ama adet olmadım hamile olabilirmiyim
Canım 2 gun gectıyse eğer hamileysen testte çıkar silikte olsa

Bi kaç gün daha bekliyim diyorum ama çokta heyecanlıyım eğer negatif çıkarsa çok üzüleceğim

Bi kaç gün daha bekliyim diyorum ama çokta heyecanlıyım eğer negatif çıkarsa çok üzüleceğim
İnşallah canım üzülme kendini strese sokma ağrın falan varmı genelde hamile kalınca adet olacak gibi ağrı oluyor bel kasık ağrısı falan varmı sende

Adetimden önce ve adet günümde oldu şimdi az bel ağrım var sadece ama çok hafif oda

Canım bende adet günümden 15 gün önce bazı belirtiler yaşadım adet günüme 3 gün kala test yaptım hafif silik ikinci çizgiyi gördüm sonra tam adet günümde yaptım net iki çizgi göründü. Erken döllenmeyse testte çıkıyor hemen bence test yap bir an önce inşallah hamilesindir 🤗

Ay cnm bnm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına umarım bnmde gelir meleğim kısa zamanda. Bi kaç gün daha bekleyip test yapacağım ara sıra hala adet belirtileri yaşıyorum ama gelen giden yok

Ay cnm bnm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına umarım bnmde gelir meleğim kısa zamanda. Bi kaç gün daha bekleyip test yapacağım ara sıra hala adet belirtileri yaşıyorum ama gelen giden yok
Allah gönlüne göre versin tatlım ♥️

Umarım hamilesindir canım bence yarın test yap varsa çıkar

Bütün moralim alt üst oldu miratech olan idrar testi yaptım yanılma payı yoktur herhalde

Yok yaptırmıycam 3 aydır hep negatif bu ay var diye düsünmüstüm cnkü adetimden 10 gün önce adet belirtilerim başladı ve belirtilerim adet olmadan geçti. Umutlanmıstım açıkçası büyük hayal kırıklığı oldu

Yok yaptırmıycam 3 aydır hep negatif bu ay var diye düsünmüstüm cnkü adetimden 10 gün önce adet belirtilerim başladı ve belirtilerim adet olmadan geçti. Umutlanmıstım açıkçası büyük hayal kırıklığı oldu
Canm öncelikle stres yapma olmuyor diye stres yapınca gerçekten olmuyor akısına bırak Bı sorun yoksa oluyor gerçekten inşallah olur hayırlısıyla üzme kendini

Mide yanmalarım var göğüslerimde ağrı yok ama kahverengi yerlerinde sivilce gibi benekler oldu aralıklarla kasıklarda ve belimde ağrı oluyo gecikince var sanmıstım neden böyle oluyor peki

Back
X