Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım herhangi bi belirtin varmı peki anormal hissettiğin bi durumBugun yaptım kaset testlerden erken gebelik testi değildi adetim 4 gün geçtiği için normal test yaptım ama negatif çıktı
Kız öyle düşünme belli olmaz kan testi kesin çözüm hafta sonu da geçsin bi bak bişey olacakmı olmazsa pazartesi git kan ver çıkar inşallahMide yanması hiç yaşamazdım şimdi sürekli mide yanmalarım var bel ağrım kasık ağrım var aralıklarla oluyor göğüslerimde mavi damarlar var kahverengi kısmında benekler olustu ucları büyüdü böyle olunca gebelik var sanmıstım ama hayal kırıklığı yasadım.
Geç döllenme olursa çıkmıyo maalesefBu testlerde 4 gün gecikmede çıkmaz mı ama
Kız git kan versene önlemini al eldiven maske kan ver gelGeç döllenme olacağını sanmıyorum ama neden böyle oldu onuda anlamıyorum çok sıkkınım ya şuan öff
O zaman daha bekle bakalım hayırlısı olsun skma canını allahım nasip eder bir an önce inşallahCanm oda negatif olacak hissediyorum o yüzden bida hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum vardır Bi hayır herhalde![]()
inşallah canm Allah isteyen herkese versin
O zaman daha bekle bakalım hayırlısı olsun skma canını allahım nasip eder bir an önce inşallah![]()
Benim 7 aylık hamile arkadaşımın da iki testi de negatif çıkmıştı kan verince çıkmış. Bugün de olmazsan yarın direkt kan ver benceBütün moralim alt üst oldu miratech olan idrar testi yaptım yanılma payı yoktur herhalde
Canım ne oldu senin son durum. Ben de şu an 4 gün gecikti adetim. Göğüs ağrısı kasik ağrısı hepsi var ama tabi ben test yapmadım. İnşallah hamiledirsinYa 4. Günümde gecikmenin kan testi yaptırdım negatif çıktı bugun 9.günüm hala adet olmadım bilemiyorum neden böyle oldu ne hamilelik belirttim var nede regl belirttim