Adet gecikmesi

Bugun yaptım kaset testlerden erken gebelik testi değildi adetim 4 gün geçtiği için normal test yaptım ama negatif çıktı

Mide yanması hiç yaşamazdım şimdi sürekli mide yanmalarım var bel ağrım kasık ağrım var aralıklarla oluyor göğüslerimde mavi damarlar var kahverengi kısmında benekler olustu ucları büyüdü böyle olunca gebelik var sanmıstım ama hayal kırıklığı yasadım.

Mide yanması hiç yaşamazdım şimdi sürekli mide yanmalarım var bel ağrım kasık ağrım var aralıklarla oluyor göğüslerimde mavi damarlar var kahverengi kısmında benekler olustu ucları büyüdü böyle olunca gebelik var sanmıstım ama hayal kırıklığı yasadım.
Kız öyle düşünme belli olmaz kan testi kesin çözüm hafta sonu da geçsin bi bak bişey olacakmı olmazsa pazartesi git kan ver çıkar inşallah

Geç döllenme olacağını sanmıyorum ama neden böyle oldu onuda anlamıyorum çok sıkkınım ya şuan öff

Canm oda negatif olacak hissediyorum o yüzden bida hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum vardır Bi hayır herhalde :(

Canm oda negatif olacak hissediyorum o yüzden bida hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum vardır Bi hayır herhalde :KK43:
O zaman daha bekle bakalım hayırlısı olsun skma canını allahım nasip eder bir an önce inşallah ♥️

Canım benimde aynı şekilde bugün gecikmenin 4. Günü normalde hep düzenlidir 2 aydır ovulasyonla yumurtlama günü takibi yapıyorum geçen ay tam 9 gün gecikti bu ayda 4.gün neden gecikiyor anlamıyorum bende hamile kalmak istiyorum ama test yaptım negatif benimde sadece çok fazla gögüs ağrım var benimde

Bütün moralim alt üst oldu miratech olan idrar testi yaptım yanılma payı yoktur herhalde
Benim 7 aylık hamile arkadaşımın da iki testi de negatif çıkmıştı kan verince çıkmış. Bugün de olmazsan yarın direkt kan ver bence

Ya 4. Günümde gecikmenin kan testi yaptırdım negatif çıktı bugun 9.günüm hala adet olmadım bilemiyorum neden böyle oldu ne hamilelik belirttim var nede regl belirttim

Ya 4. Günümde gecikmenin kan testi yaptırdım negatif çıktı bugun 9.günüm hala adet olmadım bilemiyorum neden böyle oldu ne hamilelik belirttim var nede regl belirttim
Canım ne oldu senin son durum. Ben de şu an 4 gün gecikti adetim. Göğüs ağrısı kasik ağrısı hepsi var ama tabi ben test yapmadım. İnşallah hamiledirsin

Back
X