Adet gecikmesi

MaviRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
1.682
1.426
48
Kızlar adetimin 5 gün gecikmesinde kan testim negatifti bugün 11. gün hala yok. Beyaz akıntım var sadece kramplarim ve goguslerim şişti nedeni ne olabilir. Korkmaya da başladım randevuyu anca 13 une alabildim.

Kızlar adetimin 5 gün gecikmesinde kan testim negatifti bugün 11. gün hala yok. Beyaz akıntım var sadece kramplarim ve goguslerim şişti nedeni ne olabilir. Korkmaya da başladım randevuyu anca 13 une alabildim.
Bende aynı durumdayım idrar testi negatif kan tahlili yarın yaptırıcaktm dayanamadım özele gittim yaptırdım negatif randevum ayın 7sinde

Ben de 6. Gün gecikmem korunuyoruz zaten ama kan idrar negatif. Göğüsler sis ağrıyor arada kasıklarına sancı giriyor. Bende korkmaya başladım. Kötü birşey yoktur inşallah.

Ben de 6. Gün gecikmem korunuyoruz zaten ama kan idrar negatif. Göğüsler sis ağrıyor arada kasıklarına sancı giriyor. Bende korkmaya başladım. Kötü birşey yoktur inşallah.
Ben şimdi doktordan geliyorum kan tahlili istedi tekrar

Canim durumun ne
Doktora gittiğim gün adet oldum alttan muayene etti sol tarafta bir şeyler gördü Onun için tomografi istedi bekliyorum tomografiye girmeyi Ondan sonra belli olacak aynı zamanda kan tahlili de verdim Hormonlara baktı Onlar iyiydi

Bende gittiğim gün oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…