Merhaba son adetim 5 Mart biter bitmez fitil ve antibiyotik kullandım gebelik testi negatif korumasız ilişkim 12 gün önce idi yumurtlama dönemim olmadığı için rahat davrandım acaba geçimle nedenim ne olabilir
Merhaba son adetim 5 Mart biter bitmez fitil ve antibiyotik kullandım gebelik testi negatif korumasız ilişkim 12 gün önce idi yumurtlama dönemim olmadığı için rahat davrandım acaba geçimle nedenim ne olabilir
Merhaba arkadaşlar son adetimin üzerinden 45 gün geçti testlerim negatif Bugün peçete ile silerken azıcık kan gördüm regl oluyorum sandım ama devamı gelmedi sadece akıntı rengim sarıya dönüştü testlerim negatif idi acaba testi erken mi yaptım hala hamile olabilir miyim ya da neden böyle oluyor
Acaba pencereye gelen kan ne idi raflar sandım ama devamı gelme di acaba testler yanlış olabilir mi hamile olabilir miyim lan testini ilişkiden 10 gün sonra verdim erken davranmış olabilir miyim