Adet gecikmesi

Beklenmedikcevap

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
1.308
1.475
53
Selam kızlar bugün 46. Gün ve hala adet olmadım
Bu ay hsg çektirdim acaba ondan kaynaklanıyor olabilirmi geçen hafta 2 tane test yaptım ikiside negatif.. şimdiden teşekkürler

Bu ay hsg çektirdim acaba ondan kaynaklanıyor olabilirmi geçen hafta 2 tane test yaptım ikiside negatif.. şimdiden teşekkürler
Bence kan testi verin garanti olsun. Hsg nin bu kadar geciktireceğini düşünmüyorum

Yatın tekrar test yapın. Bir günde bile fark ediyor. Negatifken pozitif çıkabiliyor. 😊

N

Normalde mens tarihleriniz düzenli mi? Ya geç döllenme yaşıyorsunuz ya da bir problemden ötürü mens olamıyorsunuz. Her iki durumda da bir hekime görünmeniz gerekiyor.
Çok düzgün değil ama en geç 33. Günde olurdum ilk defa bu kadar uzun sürdü. Doktor için randevu almaya çalıştım ama bulamadım

N

Normalde mens tarihleriniz düzenli mi? Ya geç döllenme yaşıyorsunuz ya da bir problemden ötürü mens olamıyorsunuz. Her iki durumda da bir hekime görünmeniz gerekiyor.
Acaba hsg ilaçlarından mı kaynaklı diye düşünüyorum

canım bende hsg çekildim gecikme olmadı ama kist olmutu yani yumurtam çatlamamış dr hsgden olabilir dedi belki kist olmuştur gidip muaynene olun

Bence bir an önce kadın doğum doktoruna görünmelisiniz
canım bende hsg çekildim gecikme olmadı ama kist olmutu yani yumurtam çatlamamış dr hsgden olabilir dedi belki kist olmuştur gidip muaynene olun
Sagolun kızlar en erken ne zamana randevu bulabilirsem hemen gidicem adet olmazsam tedaviyede başlayamıycaz zaten

Back
X