Merhabalar kızlar ben yazılarımda yazmıştım çatlatma iğnesi olmuştum 29 eylülde 17 ekimde adetim gelmişti bir gün sürmüştü akıntı şeklinde normalde beş gün yoğun bir şekilde oluyırdum bu ayın 17 sinde yine olmam gerekiyordu ama ikinci gün bugün hala gelip giden yok hiç bir belirtide yok başına böyle bişiy gelen varmı yardımcı olun
Merhabalar kızlar ben yazılarımda yazmıştım çatlatma iğnesi olmuştum 29 eylülde 17 ekimde adetim gelmişti bir gün sürmüştü akıntı şeklinde normalde beş gün yoğun bir şekilde oluyırdum bu ayın 17 sinde yine olmam gerekiyordu ama ikinci gün bugün hala gelip giden yok hiç bir belirtide yok başına böyle bişiy
İğne sonrası tam olarak adet gormeyince keşke doktorunuza sorsaydiniz çünkü çatlatma iğnesi sonrası regly gelmez ise kiste çevirebiliyor muayene olun mutlaka
İğne sonrası tam olarak adet gormeyince keşke doktorunuza sorsaydiniz çünkü çatlatma iğnesi sonrası regly gelmez ise kiste çevirebiliyor muayene olun mutlaka
Merhabalar kızlar ben yazılarımda yazmıştım çatlatma iğnesi olmuştum 29 eylülde 17 ekimde adetim gelmişti bir gün sürmüştü akıntı şeklinde normalde beş gün yoğun bir şekilde oluyırdum bu ayın 17 sinde yine olmam gerekiyordu ama ikinci gün bugün hala gelip giden yok hiç bir belirtide yok başına böyle bişiy gelen varmı yardımcı olun
Keşke 2 gün gecikse benim 1 hafta,4 gün , 2 hafta sürekli değişir ama sebebi sanırım yazları denize giderken mecbur geciktirici hap içiyorum oda bozuyor düzenini doktora gittim bir sorun yok dedi. Sen de kullandıysan hiç belki ondan olmuştur. Birde üniversitedeyken 3 ay olmamıştı sınav stresinden aklıma bile gelmemiş en sonunda lan ben adet olmadım dedim kist çıkmıştı küçük bir şekilde tabi çok uzun olursa mesafe mutlaka doktora git