Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki hiç hamilelik belirtiniz oldumuBenim de böyle olmuştu ama test yapmak lazım. İnşallah vardır sizde de.
Bende hiç bir belirti yok akıntı ve adet gecikmesinden başka. Evde erken gebelik testi var ama hiç cesaretim yok yapmayaBenim de böyle olmuştu ama test yapmak lazım. İnşallah vardır sizde de.
Kaç gün gecikti peki. Benimde 6 Aralık'ta olmam lazımdi ama düzensiz bir dongum var o yüzden olmadım herhalde keşke hamilelik olsa benimdeBende hiç bir belirti yok akıntı ve adet gecikmesinden başka. Evde erken gebelik testi var ama hiç cesaretim yok yapmaya
3 aralıkta olmam lazımdı olmadım. 5 aralıkta test yaptım ama negatif çıktıKaç gün gecikti peki. Benimde 6 Aralık'ta olmam lazımdi ama düzensiz bir dongum var o yüzden olmadım herhalde keşke hamilelik olsa benimde
Normalde düzensiz mi peki adetiniz3 aralıkta olmam lazımdı olmadım. 5 aralıkta test yaptım ama negatif çıktı
Adetim gecikmişti beyaz akıntım vardı o kadar. Ben de test yaptım pozitif çıkmıştı başka belirti olmadı.Peki hiç hamilelik belirtiniz oldumu
Ben çok şeylerle uğrştım. Evlendiğimde pco olduğumu öğrendim. Yaklaşık 30 kilo verdim tam düzene girdi derken doktor yüzünden bütün çabalarım boşa gitti. Başka doktora gittim rahim kanseri başlangıcı dendi. 6 ay tedavi gördüm şükür şimdi geçti. Tedaviden sonra kendiiğimden adet oldum. 2 ay önce aşılama yapıldı herşey çok güzeldi ama malesef tutmadı. 2 ay ara verdik. Bu ikinci ayNormalde düzensiz mi peki adetiniz
Çok çok geçmiş olsun canım . Allah'ım nasip eder inşallah kısa zamanda..Ben çok şeylerle uğrştım. Evlendiğimde pco olduğumu öğrendim. Yaklaşık 30 kilo verdim tam düzene girdi derken doktor yüzünden bütün çabalarım boşa gitti. Başka doktora gittim rahim kanseri başlangıcı dendi. 6 ay tedavi gördüm şükür şimdi geçti. Tedaviden sonra kendiiğimden adet oldum. 2 ay önce aşılama yapıldı herşey çok güzeldi ama malesef tutmadı. 2 ay ara verdik. Bu ikinci ay
Kaç gün sonra yaptınız testiAdetim gecikmişti beyaz akıntım vardı o kadar. Ben de test yaptım pozitif çıkmıştı başka belirti olmadı.
1 günKaç gün sonra yaptınız testi
Merhaba durumunuz nedir kac gun sonra adet olmustunuz ?Kızlar aranızda adet gecikmesi ve şeffaf beyaz akıntı yaşayan varmı. Bunları yaşayıp hamile olan