Tekrar test yap.. olmadı doktora görünKızlar merhabalar daha öncede böyle bir konu açmıştım adetim geçtikten 1 hafta sonrasında test yaptim negatif çıktı şuan 15 günlük bir gecikmem var sizce geç döllenme olabilir mi testi tekrarlamalimiyim negatif çıkarsa da adet söktürücü kullanmalimiyim yada beklemelimiyim geç döllenme yasayanlar kaç gün sonra öğrendiler gebe olduklarını
Polikistik overim ondan bekledim beklemeye de devam edeceğim15 gün neden beklediniz ki? Gebelik bi yana gebelik yoksa 15 gün normal bi zaman değil doktora görünmelisiniz.
Bnce siz bir test yapin içiniz rahat olsnPolikistik overim ondan bekledim beklemeye de devam edeceğimonun dışında problemim yok ama bu hastalık zaten adet gecikmesi yapıyormuş normalde en fazla 5 gün geçerdi ki 15 günün geçmesi illahaki bir peoblemin olduğuna işaret değil sağlıklı bir kadın bile yılda 1/2 defa adet görmediği zaman olabiliyormus doktor özellikle söylemişti bunu bunun dışında mevsimsel geçişler stres de çok etkiliyormus benimkide muhtemelen stresten bu şekilde oldu
Salı gününe kadar çok yoğunum eğer olmaz isem hastaneye gidip direk ultrasona girecegimBnce siz bir test yapin içiniz rahat olsn
MerhabaKızlar merhabalar daha öncede böyle bir konu açmıştım adetim geçtikten 1 hafta sonrasında test yaptim negatif çıktı şuan 15 günlük bir gecikmem var sizce geç döllenme olabilir mi testi tekrarlamalimiyim negatif çıkarsa da adet söktürücü kullanmalimiyim yada beklemelimiyim geç döllenme yasayanlar kaç gün sonra öğrendiler gebe olduklarını
Cok yoğun olduğundan dolayı hastaneye gidemedim birturlu hafta içi gidip ultrasona girecegim henüz ekstra test de yapmadimMerhaba
Ne durumdasınız?
Haber verin merak ettim… benzer bir durumdayım daCok yoğun olduğundan dolayı hastaneye gidemedim birturlu hafta içi gidip ultrasona girecegim henüz ekstra test de yapmadim
Tamam haber verecegimHaber verin merak ettim… benzer bir durumdayım da
Bende aynı durumdayim 17 gün falan geçti hala olmadım belirtim de yok en son 8/9 gün önce test yapt negatif yarın randevum var neden adet olmuyorum onu ogrenecegim sonrada söktürücü kullanırım büyük ihtimalleadetim 10 gün gecikti adet öncesi belirtileri yaşıyorum ama bir türlü olamıyorum stresten olamıyor olabilirmiyim test yapmaya korkuyorum
Adet öncesi belirtileriniz yok mu mide agrısı yanması basladı bende iki gün önce bunuda strese bağlıyorum umarım hamile değilimdirBende aynı durumdayim 17 gün falan geçti hala olmadım belirtim de yok en son 8/9 gün önce test yapt negatif yarın randevum var neden adet olmuyorum onu ogrenecegim sonrada söktürücü kullanırım büyük ihtimalle
Öğrendikten sonra banada yazarmısınız neden olmuyormuşsunuzBende aynı durumdayim 17 gün falan geçti hala olmadım belirtim de yok en son 8/9 gün önce test yapt negatif yarın randevum var neden adet olmuyorum onu ogrenecegim sonrada söktürücü kullanırım büyük ihtimalle
Bende aynı durumdayım bugün gittim alttan baktı çok az kalınlaşma var dedi adet geliyor olabilir dediadetim 10 gün gecikti adet öncesi belirtileri yaşıyorum ama bir türlü olamıyorum stresten olamıyor olabilirmiyim test yapmaya korkuyorum
Alttan muayne etti bir problem yok gibi rahim duvarında çok az kalınlaşma var dedi transvajinal US verdi ayın 24une o zaman net belli olucak sanırım ama kimi kadında bazen olabiliyormuş adetsiz 1 ay geçirebiliyor mis bunu normal karşılamalı siniz dediÖğrendikten sonra banada yazarmısınız neden olmuyormuşsunuz
Bende hiçbir belirti yokAdet öncesi belirtileriniz yok mu mide agrısı yanması basladı bende iki gün önce bunuda strese bağlıyorum umarım hamile değilimdirtest yapmaya korkuyorum
Çok teşekkür ederim ayrıca geçmiş olsun :) regl oldum içim rahatladıAlttan muayne etti bir problem yok gibi rahim duvarında çok az kalınlaşma var dedi transvajinal US verdi ayın 24une o zaman net belli olucak sanırım ama kimi kadında bazen olabiliyormuş adetsiz 1 ay geçirebiliyor mis bunu normal karşılamalı siniz dedi
Darısı benim başıma 10gün geçti cuma gününden beri karın ağrısı mide bulantısı var rahim duvarında kalınlasma da var kanda gebelik testi de negatif çıldırmak üzereyim doktor söktürücü verdi ama atmaya korkuyorum kendiliğinden başlayacak gibi ama başlamıyor dua edin hayırlısıyla kendiliğinden başlasın boyun göğüs ağrısı iç bacakta ve kasikta yanma var vücudum cok uğraşıyor ama ne engel onu bilmiyorumÇok teşekkür ederim ayrıca geçmiş olsun :) regl oldum içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?