Adet gecikmesi

Emiza4341

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2022
3
0
1
33
Merhabalar kızlar ocak 18 de leke geldi ama cok cok az bir sekile ama 21 inde ise cak fazla kanamam vardı takvim de subat 16da relg görünüyordu fakat adet olmadım lekelenme de yok hızlı test denedim negatif normal testte negatif bildiğiniz söktürücü denenmiş tarifini varmi bu arada sprial takılı akıl verin nolur

Adetiniz geciktiğinde doğal yöntemlerden en etkilisi olduğu belirtilen mısır püskülünden yardım alabilirsiniz. Mısır püskülü kaynatılarak tüketildiği takdirde regl ağrılarını hafifleterek hızlı bir şekilde adet söktürücü bir etki sağlayabilir. Bunun yanı sıra tarçın, ısırgan otu ve anason da adet söktürücü etkiye sahip olan doğal bitkilerdendir. Yiyecekler arasında ise favori soğan suyudur. Sabah akşam aç karnına soyulup bir bardak suda kaynatılmış soğan suyunun muhteşem bir adet söktürücü olduğu kullananlar tarafından onaylanmıştır. Ancak antibiyotik etkisi olduğundan soğan suyunu 15 günden fazla art arda kullanılmaması tavsiye edilir. Papatya çayı da önerebilirim

İkilemde kaldım ilaç aldım birde maydanoz suyu etkiliymiş İnş işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…