Adet gecikmesi

GaardennRosee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
935
327
53
26
Merhaba uzun süredir hala adet olmadım normalde daha önce hiç bu ladar uzun sürmemişti gebelik düşünüyorum ama dün acile kaldırıldığım zaman beta baktılar negatif çıktı ne yapabilirim sizce adet olsam hormon testi vermeye gidicem ama olamıyorum da 🤦‍♀️

Eklentiler

• 55D2801B-F6FE-4352-AC05-3CA32E04BF2E.webp
    55D2801B-F6FE-4352-AC05-3CA32E04BF2E.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 57
Arada bir böyle düzensizlikler oluyor. Müdehale etmek için erken. Bir hafta daha bekleyin, olmazsanız doktorunuz söktürücü yazar

Merhabalar geçen gün hastaneye gittim kistim olduğunu öğrendim o zamanda adetime az gün kalmıştı adet duzensizliklerimde oluyor bana doğum kontrol hapı verdiler kullanıyorum adetimden 12 gün geçti hayla adet olmadım ve karnıma ağrılarda giriyor bu sabah uyandigimda pembemsi az bişe kan gelmişti ondan sonra kahverengi lekelerim oluştu hayla devam ediyor bunun sebebi nedir öğrene bilir miyim

Merhabalar geçen gün hastaneye gittim kistim olduğunu öğrendim o zamanda adetime az gün kalmıştı adet duzensizliklerimde oluyor bana doğum kontrol hapı verdiler kullanıyorum adetimden 12 gün geçti hayla adet olmadım ve karnıma ağrılarda giriyor bu sabah uyandigimda pembemsi az bişe kan gelmişti ondan sonra kahverengi lekelerim oluştu hayla devam ediyor bunun sebebi nedir öğrene bilir miyim
Canımm bildiğim kadarı ile doğum kontrol hapı kullandığın süre de gebe kalma ihtimalin çok düşük korunma yöntemi olarak kullananlar da var kist ve adet gecikmesi için vermiştir doktorun bi süre böyle devam eder inşalllah gebesindir ama pek sanmıyorum

Back
X