Kılıf ıle korunuyoruz ama biley olmadıgına emınım ama yınede bılemuyor ınsanDogum kontrol hapiyla mi korunuyorsunuz. Antibiyotik hapin etkisini azaltir. O zaman cift koruma yapmaniz gerekir. Kan testi yaptirin emin olun .
Delik olma ihtimali var miydi kontrol etmediniz mi? Icinizdeyken cikma ya da icinizde kalma gibi durum olmadiysa sorun yoktur. Antibiyotikle konuyu bagdastiramadim antibiyotik mi geciktirdi diye dusundunuz?Kılıf ıle korunuyoruz ama biley olmadıgına emınım ama yınede bılemuyor ınsan
Delik olma ihtimali var miydi kontrol etmediniz mi? Icinizdeyken cikma ya da icinizde kalma gibi durum olmadiysa sorun yoktur. Antibiyotikle konuyu bagdastiramadim antibiyotik mi geciktirdi diye dusundunu
Yok delık degıldı ama test yaptım negatif cıktı biraz mutluyum bakalım umarım gelırDelik olma ihtimali var miydi kontrol etmediniz mi? Icinizdeyken cikma ya da icinizde kalma gibi durum olmadiysa sorun yoktur. Antibiyotikle konuyu bagdastiramadim antibiyotik mi geciktirdi diye dusundunuz?
Aktardakı bayan bı cay önerdı onu içtim bunları da denıcemKekik cayi tarcin cayi gibi adetinizi getirecek seyler icin. Rahat birakin kendizi belki psikolojik olarak etkilendiniz ondan gelmemistir.
Sanırım bu konularda bilginiz var testte bir kaç saat sonra silik cizgi belirmiş yaKekik cayi tarcin cayi gibi adetinizi getirecek seyler icin. Rahat birakin kendizi belki psikolojik olarak etkilendiniz ondan gelmemistir.
Bir kac saat sonra belirmesinin bir anlami yok. Bende de olmustu daha once yaptigimda. Ama hamile degildim.Sanırım bu konularda bilginiz var testte bir kaç saat sonra silik cizgi belirmiş ya
Dimi o ıkıncı cizgi ılk dakıkalrda silik cıkıyor ablamda da öyle olmuştu kan verdım hala cıkmadı sonucu su dökün kaybolmazsa falan doğrudur yazmiş bazıları ne kadar doğru bilmiyorumBir kac saat sonra belirmesinin bir anlami yok. Bende de olmustu daha once yaptigimda. Ama hamile degildim.
Ilk 15 dk da cikan sonuc onemli. Sonrasinda belirsede bir anlam ifade etmiyor. Sakinlesin kan da vermissiniz zaten bekleyin. InsAllah hamile degilsinizdir.Dimi o ıkıncı cizgi ılk dakıkalrda silik cıkıyor ablamda da öyle olmuştu kan verdım hala cıkmadı sonucu su dökün kaybolmazsa falan doğrudur yazmiş bazıları ne kadar doğru bilmiyorum
İnşallah cıksın sonuç sizede söylerim dua edın benım için ıkı tane cocugum var cok zor bi durım rabbım isteyen herlese versın su zamanda cocuk bakmak zor onun gelecegı içinIlk 15 dk da cikan sonuc onemli. Sonrasinda belirsede bir anlam ifade etmiyor. Sakinlesin kan da vermissiniz zaten bekleyin. InsAllah hamile degilsinizdir.
Ederim tabiki bekliyorum haberinizi. Rabbim isteyenlere versin amin.İnşallah cıksın sonuç sizede söylerim dua edın benım için ıkı tane cocugum var cok zor bi durım rabbım isteyen herlese versın su zamanda cocuk bakmak zor onun gelecegı için
Günaydın merhabalar sonuctı ama anlayamadımEderim tabiki bekliyorum haberinizi. Rabbim isteyenlere versin amin.
Kusura bakmayin ancak gordum mesajinizi beta hcg beşin uzerinde mi?Günaydın merhabalar sonuctı ama anlayamadım
Cevap yazmamissiniz. Durum nedir merak ettim
İyi aksamlar ven görmedim yazdıgınızı negatif cıkmısCevap yazmamissiniz. Durum nedir merak ettim
Deger 0 cıkmış zaten cok sevındım bu konuda yardımcı olduğunuz için teşekkürler ayrıcaCevap yazmamissiniz. Durum nedir merak ettim
Rica ederim bende sevindim sizin adiniza.Deger 0 cıkmış zaten cok sevındım bu konuda yardımcı olduğunuz için teşekkürler ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?