- 14 Kasım 2022
- 68
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi bairamov1995
Merhaba arkadaşlar size bişey sorucaam nolur bana yardımcı olun en son Eylül'ün 21 de adet oldum bu gün kasim 16 si kasımın 14 de test yapdim negatif cikdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim hep 35 günlük adet oluyorum hiç böyle olmamişdim acaba böyle olupda hamile olan varmıPardon Eylül demişsin adet düzensizliği var o zaman olsaydi cikardi çünkü
Belirti falan mi var ondan mi kaygilandinEylulun
Yok canim hep 35 günlük adet oluyorum hiç böyle olmamişdim acaba böyle olupda hamile olan varmı
Yok canim en son Eylül'ün 21 de oldu ben üç kez yapdim test en sonda iki gün önce yapdimAdet tarihin geçmeden yapmişsin canim çıkmaz ki
Tam üç hafta gecdi ama test yaptım çıkmadıBelirti falan mi var ondan mi kaygilandin
Hiç dikat etmedim bir çizgiyi görünce atım sinirlendimIdrar testinde silik cizgi faln varmi
Amin canım hepimiz için randevu aldım 28 de gidicem ama merak etim acaba idrar testi yanıltma şansi varmiOlsaydi simdiye cikardi zaten canim hayirlisi hakkinda![]()
İnşallah oyledirTabiki idrar kesin sonuc degil