Adet gecikmesi

Edaa3454

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2023
25
8
16
27
Kızlar adetim 6 gün gecikti kan testi verdim dün negatif çıktı. Geç döllenme olabilir mi. Böyle bir şey yaşayan varsa yardımcı olabilir mi. Neden olur sizce. Adetim hep düzenlidir

Kızlar adetim 6 gün gecikti kan testi verdim dün negatif çıktı. Geç döllenme olabilir mi. Böyle bir şey yaşayan varsa yardımcı olabilir mi. Neden olur sizce. Adetim hep düzenlidir
41 gündür adet olamıyorum 10 gün geçti adetim 5. Gün geçmişti kan testi verip muayene oldum sonuç negatif rahim kalınlığı 11.7 miydi neydi

Geç döllenmede genelde muhtemel adet tarihinizi bilmezsiniz ya da yanlış bilirsiniz örn. normalde adetten itibaren 14. günde yumurtanız çatlıyorsa fakat hormon ya da stres problemlerinden dolayı birkaç gün sonra çatlama olmuşsa ve o zaman döllenme olmuşsa sizin beklediğiniz tarihten geç tarihte hamilelik haberi alırsınız işte o geç döllenmedir. 6 gün gecikme iyi bir bekleyiş bence kan test sonucu doğrudur diye düşünüyorum en doğru sonuçlar için ovülasyon testi ile takip yapmakta fayda var zira bu testte çatlama anı görüldükten sonra 14. gün adet görülmesi beklenir ve testi ne zaman yapacağınızı daha rahat bilirsiniz.

Back
X