Evet benimdi ama benden önce bi erkek tarafından kullanılmış . Sonradan öğrendimJilet kendinizdir diye düşünüyorum ortak kullanımı olan bir şey değil, olmamalı çünkü.
Evli değilsen alttan bakmazlar zaten kandan hormon düzeylerine bakıyorlar karından da ultrasonla muayene ediyor. Benimde bu ay birkaç gün gecikti ben evli olmama rağmen acaba hormonal dengesizlik mi oldu diye dertleniyorum. İnan ki hamile kalmak o kadar basit bir şey değilMeraba bu gün hastaneye gideceğim qma qçıkçası korkuyorum adet gecikmem oldugunu sıyleyeceğum nasıl bi tedavi yapıcaklar ultrasonla kesin bakarlarmı ? Ya da ne söylesem bakarlar?
Birde bi kaç yerde okudum makina d varmış direk vajinaya bakıyolarmış korktum durumu bilen varsa anlatabilir mi?
TeşekurederimEvli değilsen alttan bakmazlar zaten kandan hormon düzeylerine bakıyorlar karından da ultrasonla muayene ediyor. Benimde bu ay birkaç gün gecikti ben evli olmama rağmen acaba hormonal dengesizlik mi oldu diye dertleniyorum. İnan ki hamile kalmak o kadar basit bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?