• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

Sevimli76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
15
5
36
38
Merhaba benim adetim 14 gün gecikti sadece arada beyaz akıntım oluyor onun dışında hiçbir belirti yok benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen varmı

Merhaba benim adetim 14 gün gecikti sadece arada beyaz akıntım oluyor onun dışında hiçbir belirti yok benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen varmı
Neden test yapmıyorsunuz? 14 gun cok uzun bir süre. Adet gunu yumurtlama olmus olsa şimdi sonucu alırsınız. Pcos varsa gebelik düşünüyorsanız doktorun yolunu tutun bence. Adet düzensizliği ile.gebe kalmak çok zor

kızlar bana da yorum yaparmısınız 3 gün önce bu testi yaptım bugün adet olmam gerekiyor du ama olmadım sadece belirtim midem bulanıyor

Eklentiler

• IMG_3006.webp
    IMG_3006.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 18
Neden test yapmıyorsunuz? 14 gun cok uzun bir süre. Adet gunu yumurtlama olmus olsa şimdi sonucu alırsınız. Pcos varsa gebelik düşünüyorsanız doktorun yolunu tutun bence. Adet düzensizliği ile.gebe kalmak çok zor
Aynısı bende de var gecıkmeden 7 gun sonra test yaptırdım negatıf cıktı tarlusal verdı doktor. Kullandım bıttı toplam 18 gun gecıkmem var hala olmadım. Evde test yaptım yıne negatıf ılk defa boyle bır gecıkme yasıyorum bayramın bitmesini beklıyorum doktora gıtmek ıcın

Aynısı bende de var gecıkmeden 7 gun sonra test yaptırdım negatıf cıktı tarlusal verdı doktor. Kullandım bıttı toplam 18 gun gecıkmem var hala olmadım. Evde test yaptım yıne negatıf ılk defa boyle bır gecıkme yasıyorum bayramın bitmesini beklıyorum doktora gıtmek ıcın
ilac bittikten sonra 10 gun icinde adet sökülür

negatifi görmekle regl olduğunu görmek aynı şey zaten. bir an önce test yaptır da bari vücudun stresten arınsın adetin sökülsün.

Bende yapıyım artık negatif biliyom ama

Back
X