Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar merhaba. 17gün once regl olmam gerekiyordu ama olamadim. Sadece reglin 1.gunu kahverengi akinti geldi 1 saattende kisa sürdü. Bugünde yine ayni akınti geldi. Yardimci olabilirmisiniz boyle bir durum yasadiniz mi?
Kizlar merhaba. 17gün once regl olmam gerekiyordu ama olamadim. Sadece reglin 1.gunu kahverengi akinti geldi 1 saattende kisa sürdü. Bugünde yine ayni akınti geldi. Yardimci olabilirmisiniz boyle bir durum yasadiniz mi?
Hamile olma ihtimaliniz nedir. Öyle bir ihtimal yoksa kist olma ihtimalide olabilir. Aynı durum benimde 5 yıl kadar önce gelmişti başıma. 2 ay adet göremedim ara ara lekeli kahverengi kanamalar oluyordu. Sonra kist olduğunu öğrendim. Baya büyüktü Dr portakal kadar demişti. Ve aldılar çok şükür normale döndü sonra