- 8 Kasım 2025
- 39
- 1
- 1
- 20
- Konu Sahibi Ceren Fatma
-
EvetArkadaşlar erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve içime boşalmadığına eminim prezervatif de taktık birkaç pozisyonda ama reglim normalde 6 sında olması gerekiyordu olmadı fazla da stresli bir haftaydı benim için sizce bu mu etkili gecikmede
Sence hamile miyimdir çünkü herhangş bir belirtim yok ve boşalmadığını da biliyorum bir dahakine daha dikkatli korunucam ama stresten midir ki gecikme yardımcı olur musun lütfen
Test yap benceArkadaşlar erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve içime boşalmadığına eminim prezervatif de taktık birkaç pozisyonda ama reglim normalde 6 sında olması gerekiyordu olmadı fazla da stresli bir haftaydı benim için sizce bu mu etkili gecikmede
Ya 2 gün oldu genelde bu günlerde yapanların negatif çıkıyormuş ama ben çok stresliyim geçen hafta okuldan dolayı stresli geçti şimdide söktürücü içtim 2 gündür olmayınca sormak istedim deneyimli insanlardan öğrenmek istiyorum açıkcasıTest yap bence
2 gün geçtimi pozitif sonuç verir gebelik varsa ama geç döllenme olursa görünmezYa 2 gün oldu genelde bu günlerde yapanların negatif çıkıyormuş ama ben çok stresliyim geçen hafta okuldan dolayı stresli geçti şimdide söktürücü içtim 2 gündür olmayınca sormak istedim deneyimli insanlardan öğrenmek istiyorum açıkcası
Sence hamile olma olasılığım var mıdır içime boşalmadı eminiz ikimizde stres kaynaklı olduğunu düşünüyoruz ama yine de sormak istiyorum rahatlamak için2 gün geçtimi pozitif sonuç verir gebelik varsa ama geç döllenme olursa görünmez
Hiç ihtimal yok gibi. Stres kaynaklı havalardan vs olabilir. Ama işini şansa bırakma tabiki , bi test yap mutlaka için rahatlasın.Sence hamile olma olasılığım var mıdır içime boşalmadı eminiz ikimizde stres kaynaklı olduğunu düşünüyoruz ama yine de sormak istiyorum rahatlamak için
Çok sağolun içim rahatladı gerçekten kan testi veriyim diyorum garanti olsun diye sizce mantıklı mıHiç ihtimal yok gibi. Stres kaynaklı havalardan vs olabilir. Ama işini şansa bırakma tabiki , bi test yap mutlaka için rahatlasın.
Evet en mantıklısı o tabikiÇok sağolun içim rahatladı gerçekten kan testi veriyim diyorum garanti olsun diye sizce mantıklı mı
Hamile değilsinizdirSence hamile miyimdir çünkü herhangş bir belirtim yok ve boşalmadığını da biliyorum bir dahakine daha dikkatli korunucam ama stresten midir ki gecikme yardımcı olur musun lütfen
Sağlık ocağında alırlar dimi aynı gün içinde sonuçlar da çıkarEvet en mantıklısı o tabiki
Çok sağ olun gerçekten bir dahakine daha dikkatli olucamHamile değilsinizdir
Sabah erken saatte verirsen çıkabilir. Belki ertesi güne kalır.Sağlık ocağında alırlar dimi aynı gün içinde sonuçlar da çıkar
Aa tamam ama rahatladım gerçekten bence hamile değilimm stres kaynaklı çok sağolunnSabah erken saatte verirsen çıkabilir. Belki ertesi güne kalır.
Tabi eminsen yoktur o zamanSence hamile olma olasılığım var mıdır içime boşalmadı eminiz ikimizde stres kaynaklı olduğunu düşünüyoruz ama yine de sormak istiyorum rahatlamak için
Eminizz çok sağolun şimdi stres yapmadan beklicem adeti olurum inşşallh rahatladım ciddenTabi eminsen yoktur o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?