adet gecikmesi

nrcnft

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
808
3
0
İzmir
iyi günler ben bu ay klomen kullandım fakat hiçbir bir problemim yokken doktorum vermişti.fakat adetim 2 gün gecikti hala adet olmadım.klomen geciktirir mi? yoksa hamile miyim? heveslenmek istemiyorum ama hafif arada belime ve kasıklarıma ağrı giriyor.özellikle sağ yumurtalığımı otururken sıkıştırdığımda birden ağrı yapıyor.sık idrara çıkıyorum ama bilemiyorum bunlar neyin belirtisi????

iyi günler ben bu ay klomen kullandım fakat hiçbir bir problemim yokken doktorum vermişti.fakat adetim 2 gün gecikti hala adet olmadım.klomen geciktirir mi? yoksa hamile miyim? heveslenmek istemiyorum ama hafif arada belime ve kasıklarıma ağrı giriyor.özellikle sağ yumurtalığımı otururken sıkıştırdığımda birden ağrı yapıyor.sık idrara çıkıyorum ama bilemiyorum bunlar neyin belirtisi????
günaydın canım...

normalde regli gününü gecikmeli yaşamıyorsan eğer ve 2 gün gecikmişsse gebe olman yüksek ihtimal ama net bi sonuca varmak için evde tes yapıp daha sonra kanda gebelik testi yaptır derim . her iki ihtimalde olabilir test yapmadan kesin bişe denemezki

normalde 28 günde bir olurdum hiç şaşmazdı.bu hap olablir geciktirir mi ki diyorum.kendimi heveslendirmekten de korkuyorum.o yüzden size sordum.şimdi olamadım..inş hamileyimdir yaa

normalde 28 günde bir olurdum hiç şaşmazdı.bu hap olablir geciktirir mi ki diyorum.kendimi heveslendirmekten de korkuyorum.o yüzden size sordum.şimdi olamadım..inş hamileyimdir yaa
regli gününüz hiç gecikmiyosaa bence hapdan değildir die düşünüorumm ben sizin yerinizde olucammm 30 kere gidip test yaptırmıştımm:1::1::21: inş bebişin göbeciğine düşmüştür:emir_bebek:

regli gününüz hiç gecikmiyosaa bence hapdan değildir die düşünüorumm ben sizin yerinizde olucammm 30 kere gidip test yaptırmıştımm:1::1::21: inş bebişin göbeciğine düşmüştür:emir_bebek:

ayy inş yaa forumdakileri okuyunca inş ben hamileyimdir diye dua ediyorum.koruyorum test yaptırmaya ya çıkmazsa falan dıye bıraz daha geçsin dedi annem falan ama stresten ölecem heralde.eşimle haberimiz olmayan ya da olmayan bebekle dalga geçiyoruz.allahım sonumuzu hayır etsın .tez zamanda bize bir bebek versin.

inşallah test sonucunu da yazarsın merak ettim valla:3:
normalde gecikmiyorsa hamile olman yüksek ihtimal:49:

Klomen regli geciktirebilir benim başıma gelmedi ama burada klomen kullanıp regli geciken insanlar olmuş. Bence bir an önce test yaptır çünkü klomen kiste de yol açabiliyor ve o zaman da regl gecikiyor. En iyisi bir bir kan testi yaptırman çünkü kesin sonucu alırsın ve gebelik yoksa zaman kaybetmeden doktora gidersin. Eğer kan testi yaptırmak istemiyorsan bir kaç gün daha bekleyip idrarda bakabilirsin. İnşallah hamilesindir.

Klomen adeti geciktirmez,sadece yumurtanın olgunlaşma evresini düzenlediği için bu süreç değişeceğinden adet gecikmiş zannederiz.
siz zaten doktor kontrolündesiniz anladığım kadarıyla yumurtanın çatladığını tespit etmiş olması lazım doktorunuzun,bu şekilde eğer ovulasyondan sonraki 14. günü gçtiyseniz hamile olma şansınız yüksek tabiki.

bende hep düzenli oldum şimdiye kadar ama geçen ay çok geçikmişti ve gebelikte olmadı.şu anda aynı durum içindeyim bir kaç gün daha bekleyip doktora gitmeyi planlıyorum.sonu hüsran olmasın diye hiç ümitlenmiyorumda.burda bi yazı okudum adet gecikmesinde rahim gebeliğe hazırlanırmış... tabi bilemem ne kadar doğru da.bence en iyisi evde test sonrada doktora gitmek...

yaa bende test aldım yapmayı planlıyordum arkadaşlar falan kirpiklerin döndü senin hamilesin diyorlar heveslenıyorum ister istemez bi de akıntım çok gelıyor.özellikle ilişki esnasında.sizce bu durumda mı hamilelik belirtisi.karnıma sık sık adet ağrısı gibi bi ağrı giriyor.
yalnız ben şimdi bu gebelik testini aldım da 3 gün gecikti.yaparsam çıkarmı bir de akşam mı sabah mı yapmam uygun olur.

yaa bende test aldım yapmayı planlıyordum arkadaşlar falan kirpiklerin döndü senin hamilesin diyorlar heveslenıyorum ister istemez bi de akıntım çok gelıyor.özellikle ilişki esnasında.sizce bu durumda mı hamilelik belirtisi.karnıma sık sık adet ağrısı gibi bi ağrı giriyor.
yalnız ben şimdi bu gebelik testini aldım da 3 gün gecikti.yaparsam çıkarmı bir de akşam mı sabah mı yapmam uygun olur.

yap canım varsa çıkar.bende klomen kullandım bu ay 2 gün geçikince yaptım.2.çizgi silik çıktı.hamilelik var gibi.inşallah yanii.

bugun 4.günü geçmesinin.inş yaa bu testlerde ikinci çizgi silik çıkması hamılelık di mi öyle yazıyo nette ama benım kı silik baya koyu çıktı.

bugun 4.günü geçmesinin.inş yaa bu testlerde ikinci çizgi silik çıkması hamılelık di mi öyle yazıyo nette ama benım kı silik baya koyu çıktı.
erken gebeliklerde ikinci çizgi silik çıkıyo ama buda gebelikdirr git bakalımm bi kan trsti yaptırrr ve sonucunuuu hemen paylaşşşş canımmm:)

eşimi bekliyorum işte ayy ne zormuş bu merak ya..allahım inş hamıleyımdır.öğleden sonra çıkar hemen sonucu Yazarım

ne güzell... umarım hamilesinizdir.
benımde adetim 19.da olması gerekiyordu..hala olmadım... fakat idrar testi de yaptım... sonuç tek çizgi...sizce ne yapmalıyım...

Back
X