adet gecikmesi

arkadaşlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm çok çok çok mutluyum kan testinde değerim 105 çıktı.o kadar mutluyum allah bu mutluluğumu herkese tattırsın yaradana şükürler olsun.

hayırlı olsun arkadaşım...dün bizim topicteydin (klomen+ovitrell) birara uğrayıp arkadaşlarada bu haberi verirsen sevinirim.Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin:nazar::nazar::nazar:

iyi günler ben bu ay klomen kullandım fakat hiçbir bir problemim yokken doktorum vermişti.fakat adetim 2 gün gecikti hala adet olmadım.klomen geciktirir mi? yoksa hamile miyim? heveslenmek istemiyorum ama hafif arada belime ve kasıklarıma ağrı giriyor.özellikle sağ yumurtalığımı otururken sıkıştırdığımda birden ağrı yapıyor.sık idrara çıkıyorum ama bilemiyorum bunlar neyin belirtisi????
bndeklomen.kullandim kasiklarimda agru oldu suan 1 gun var gelmesine adet gelecekmis gibi ve karnima arada agri giriyor bu ay kullandim sende de oyle oldumu yardim edermisn akintim oldu kremsi beyaz akinti sende de oldumu lutfen cevap hamile olabilirmiyim

bende klomen kullandım 2 gün gecikti adetim aynı belirtiler var sizinle acaba hamil miyim test yapsam mı erken gebelik testi negatif çıktı 😞

Hayırlısı umarım klomen verince. Ne zaman gel diyor doktor size tabi yumurta takibi yapıyor mu

Hayırlısı umarım klomen verince. Ne zaman gel diyor doktor size tabi yumurta takibi yapıyor mu
klomeni kullan iliskiye gir adetin 14.gunu basla bir gun aralikla gir dedi sonra 7 gun sonra geri gel dedi ben de gidecem ayrica ovulasyon testi yaptim 2.cizgi daha koyu cikti iliskiye girecem insalalh olur

Mrb hanimöar yeni baş vurdum kadınlar gurubunaher ay 2 gun erken oluyorum gecen ay 30 da oldum bu ay 28 olmayı beklerken hayleden adet olmadım ben bu ay kulomen kullandım acaba ondan gecikme ola bilrmi ve bende bel arisi karin arisi varr adet olacak diyom olmuyorumda kac gün bu arilarım var bunu taşıyan varmı yaza bilirmiş

Back
X