adet gecikmesi

irazcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
601
2
46
Kahramanmaraş
arkadaşlar daha öncede yazmıştım 23 temmuzda kürtaj olduğumu ve kürtaj sonrası ilk adetimi 21 ağustosta oldum...19 eylül gibi adet beklerken olmadı ve dr gittim bugün..kanda bakıldı gebelik yok ultrasyonda da sorun çıkmadı sadece 1,5 miyom var ..farlutal die adet söktürücü verdi bana ama ben kullanmak istemiyorum.doğal gelmesi taraftarıyım..sizlerden ricam daha önce böyle gecikme yaşayan arkadaşlardan adet söktürmek için doğal yöntemler deneyip başarılı olanları tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

bu sorunu yaşayan tek kişi ben miyim..kürtaj sonrası ilk adetini normal düzende görüp ikinci adetinde geciken..hep böyle mi olacak merak ediyorum..yumurtlamamda mı sorun var..aklıma bir sürü şey geliyo..dr da söyledim bundan sonra geç gelirse dedim adet düzenleyici hapa geçeriz olmadı yumurta oluşumunu destekleyici tedaviye geçeriz dedi..bu beni rahatsz etti ..neden böyle dedi hep böyle mi olacak ..off offff..kimse yok mu sesimi duyan ????

bu ay ben dogum kontrol hapını bıraktım 12 gün falan gecikmişti adetim adaçayının iyi geldigini okumuştum burada sadece bir gün 4 bardak içtim ertesi günü geldi hemen bi dene istersen hazır paket çay olarak aldım ben.

ben de geçen sene bu ay da bi düşük yaşadım.nrmalde hiç adet gecikmesi yaşamazdım ama düşükten sonra neredeyse 2 ay regl olmadım bu arada farlutal da kullandım hiç bir işe yaramadı sonunda soğan suyu içmeye başladım hemen ikinci gün regl oldum.tavsiye ederim umarım seninde işine yarar..

Back
X