adet gecikmesi :(

wassemelone

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
42
0
16
Ordu
Kizlar merhaba, daha onceki konularimdan da hatirlayan vardir sanirim, iki ay once adetim 5 gun gecikmisti ilk defa, hep duzenli olurdu. Neyse dédim sinav donemimdi stres yapmisimdir dedi. Bir sonraki ay 3 gun erken oldum ve normalde 4 gun suren kanamam 6 gun surdu. Bu ayda adetimden 15 gun sonra ovulasyon kanamam oldu, yumurtladim zamanin fakat 23 aralikta olmam gereken adetim 1 ocak oldu hala gelmedi. Kizlar her adet oncesinde goguslerim acirdi sizlarda, 3-4 gundur yÍne bu sekilde sizlamam var. Korktugum nokta su, ogrenciyim, ve erkek arkadasimla birseyler yasadik, birlesme kesinlikle olmadi, ustune bosalmada vs olmadi eerkek arkadasim yanimda bosaldi yataga felan geldi benim uzerimde ic camasirim vardi. Hamile kalma riskim yok sanirim. Yine de fikirlerinizi bekliyorum.

Cok uçuk ihtimaller bile dusunuyorum, et ete degmeden hamile kalicam yakinda psikolojik cok kastim kendimi.s goguslerim sizliyo tipki adet oncesi gibi. Bakalim 3 gundur bekliyorum.

Suan jinekolaga gidicek durumda da degilim vucudumu inceliyorum, kasiklarimda agri, batma veya yorgunluk hissi kusma bulanti yok. Ya bu adet belirtilerinin de hamilelik belirtilerine benzemesi cok kotu insani paranoyaya sokuyor.s

Lutfen cevap verin.s delirmek uzereyim gece uykularim bolunuyor saatlerce agliyorum.s olmek icin dualar ediyorum.s paranoyagim.s

Yahu birleşme olmadan,meni size temas etmeden nasıl gebelik oluşabilir?bu konuyu stres yaptığınız için adet gecikmesi yaşıyorsunuz sanırım..bence endişeniz çok yersiz.rahat olun gebe değilsiniz!

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederiim :)
Beni korkutan yumrtlama gunum olmasiydi. Kesinlikle hicbir birlesme olmadi. Ama ben sey diyordum ic camasirina bulasmis midir, belki fark etmemisimdir vs.

Idrar ?estini supheli iliskiden 3 hafta sonra, bekledigim adet tarihinden ise 1 hafta sonra yaptim. Negatif cikti. Guvenilir degil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…