adet gecikmesi

Ablalarım selamlar :)
14 yaşındayım yeni adet olmaya başladım ekimde ilk adetim 2 gün sürdü ve sancısızdı ama cumartesiden beri adetim 4-5 gündür ama adetlerim çok sancılı ultrasondan korkuyorum birşey çıkar diye karın ağrısı çekiyorum keşke erkek olsaydım diyorum acaip sancılarım var mahvoluyorum dün novalgin içiyorum 2 gündür ve hastayım öksürüp duruyorum macrol şurup alıyorum ne yapabilirim çok sancım var ama akşama doğru geçiyor

Ablalarım selamlar :)
14 yaşındayım yeni adet olmaya başladım ekimde ilk adetim 2 gün sürdü ve sancısızdı ama cumartesiden beri adetim 4-5 gündür ama adetlerim çok sancılı ultrasondan korkuyorum birşey çıkar diye karın ağrısı çekiyorum keşke erkek olsaydım diyorum acaip sancılarım var mahvoluyorum dün novalgin içiyorum 2 gündür ve hastayım öksürüp duruyorum macrol şurup alıyorum ne yapabilirim çok sancım var ama akşama doğru geçiyor

korkma. birşeyin yoktur. genelde adet zamanları ağrılı geçer. kas gevşetici kullanan çok olur.

Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim bir sorum olacak başlık acamadim esimle adetime 5 gün kala korunmasz birlikte olduk fakat içime değil üstüne bosaldi içine kesinlkle gelmedi diyor en son aralık 2 de adet olmuştum ama hala adet görmedim adet belirtileri de var hamilelikte bugün idrar testi yaptım negatif çıktı ilk kez böyle bişey yaşıyorum normalde adetlerim hep düzenlidir sizce ne yapmalym hamile olabilir miyim:110:

Adetim 9 gün geçti. 3 gündür kasıklarımda ağrı var ve sarı akıntım var.hiç gecikmezdi dedemi kaybettim üzüntüden dedim ama 9 gün gecikince umutlandık. Birde sürekli gazım oluyor.yarın randevum var ama sizlerinde fikrini almak istiyorum lütfen görenler cvp atsın :mad: bu arada evde yaptığım testler negatif

Merhaba kızlar
Sevgili Bktskrr, seni üzmek istemem ama bu söylediğin imkansız gibi birşey hamile olmanın imkanı yok bu şartlarda canım. bazen mevsim geçişlerinde gecikmeler veya erken adet olmalar olabiliyor. ozyel25 ama senden umutluyuz inşallah bir bebek haberi alırız senden.

sevdadrs cım bu kadar gün geçip zaten 2.00 çıkıyorsa değerin hamile değilsin. Arkadaşlar bide şöyle olabiliyormuş, bir kadın rahmine bebek yerleşmeden önce yumurta döllenip rahme doğru ilerlerken tutunmadan düşebiliyor yani her ay kısa süreli bir döllenme yaşıyoruz hepimiz. buda değerleri çok azda olsa artırıyor ama sonra yine düşüyor.

Maalesef kızlar üzüntüdenmiş bebek yok yani :( bu ay karından iğneye başlıcaz yumurtalarım çatlamıyormuş

Ben devlet hastanesine gidiyorum gayette ilgili ve bilgi veren bir doktorum var.. Bu arada çok idrara çıkıyorum gazım çok oluyor sağ kasığımda yumruk şeklinde bişey var beni rahatsız eden ve ağrı yapıyor. Ama doktor stresten gecikti diyor. Off hastalancaksam hastalanayım bu rahatsızlık beni deli ediyor.

anlıyorum canım umarım herşey istediğiniz dilediğiniz gibi olur bu aşamalar çok zor ama size tavsiye etmem gereken şey moralinizin daima yüksek olması ben 3 kez tüp bebek yapmış biri olarak söylüyorum ilk ikisinde o kadar stresliydim ki sürekli herşeye ağlıyordum moral sıfır. Ama 3. kez o kadar rahattım ki hatta bu seferde olmazsa ztn bidaha denemeyeceğim dedim kendi kendime. vee bebeğim baan tutundu şimdi 1.5 yaşında kızlar.

Allah bağışlasın sevindim senin adına. Darısı isteyen herkese inşallah

Back
X