Adet gecikmesinde gebelik ne zaman belli olir

Rabiabebek

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
16
8
16
30
Merhaba hanimlar, size bi konu danışmak ıstiyorum ben 24.03.2019 benim son adet tarihim 17 gunluk bir adet gecikmem var. Adet Belirtilerini de yogun sekilde yaşıyorum aşırı kasık agrısı bel ağrısı mide bulantısı bi nevi gebelik belirtileri yaşıyorum. Adet gecikmesinin 12. Gunu idrarda gebelik testi yaptim negatif çıktı kanda gebelik testini ne zman yaptirmaliyim negatif cikarsa diyede korkuyorum.

Merhaba hanimlar, size bi konu danışmak ıstiyorum ben 24.03.2019 benim son adet tarihim 17 gunluk bir adet gecikmem var. Adet Belirtilerini de yogun sekilde yaşıyorum aşırı kasık agrısı bel ağrısı mide bulantısı bi nevi gebelik belirtileri yaşıyorum. Adet gecikmesinin 12. Gunu idrarda gebelik testi yaptim negatif çıktı kanda gebelik testini ne zman yaptirmaliyim negatif cikarsa diyede korkuyorum.
Birde aşırı derece yogun bi akıntım var.

Kanda çıkar kesin. 10 günlük gecikmeden sonra normalde idrarda da çıkar lakin geç döllenme durumu da olmuş olabilir. Kan tahlilinde 1 haftalık gebeyken bile belli oluyor. İnşaAllah pozitiftir 😊

Hadi insallah ozaman pazartesi bir test yaptiriyim bakalim. Ben 1 ay olmasini beklicektim fakat siz böyle konusunca bi umutlandim😊

2 senedir istiyoruz. Yumurta tembelligi vardı. Tedavi falan olduk ama olmamıştı. Bu kez olur insallah yaa

Düzenli oluyorsa genelde 17 gün geciktiyse bu anormal bir durum. Gebe olsaydınız çıkardı testte bu gecikmeyle. Doktora gidin söktürücü gerekebilir.

Benim 2 hafta falan gecikmişti . Duzensiz diye onemsemedm surekli adet ağrısı cekiyordum merakimdan ilk kez hadi yapaym dedim pozitif. Adet ağrıları en fazla 1 hafta sursun hadi sonunda olman gerekiyo 1 haftadan uzunsa şüphelenebilirsin tabii baska bi rahatsızlığın yoksa doktora gorun bakalm. Hayırlı haberler alırsn insallah .

Malum ortalagin durumu virus dolayisiyla kadin dogum doktorlari muayene almiyolar. Artik saglik ocaginda test yaptiricam.

Pcos var yumurta tembelligi tedavi gördüm. Klomenler catlatma ignesi ilaclar falan gecikmelerim oluyor ama en fazla 11 gun bu kadar gecikmemisti.

Bnmde 25 di ya bel kasik agrisi var insallah hamilesindir kuzum malum iliskiden sonra 15 gun diolar idrarda kanda 12 gun diolar genelde 🤲

Evet bel ve kasık agrilari o kadar yogun ki derecelendirmeye kalksam 10 üzerinden 10 verirdim acillik edecek gibi kasık agrisi cektiyorum

Evet bel ve kasık agrilari o kadar yogun ki derecelendirmeye kalksam 10 üzerinden 10 verirdim acillik edecek gibi kasık agrisi cektiyorum
Bnce bi doktora git ne olur ne olmaz bu kadar aci cekilmio bildigim kadariyla allah korusun bi sey olmasin git bi doktora hem merakin gider hem yardimci olurlar aci cekmezsin

Pazartesi sabahtan bir kan veriyim eger orda cikmazsa bir hal caresine bir an once bakmam gerek bana da hiç normal gelmiyo.bu agriyi bir kez klomen kullandiktan sonra yumurta olusurken yasamistim.

Pazartesi sabahtan bir kan veriyim eger orda cikmazsa bir hal caresine bir an once bakmam gerek bana da hiç normal gelmiyo.bu agriyi bir kez klomen kullandiktan sonra yumurta olusurken yasamistim.
Bncede cnm sonucda saglik hersey olabilir dikkat etmek lazim dikkatli ol

Back
X