Adet gecikmesinde gebelik ne zaman belli olir

Merhaba hanimlar, size bi konu danışmak ıstiyorum ben 24.03.2019 benim son adet tarihim 17 gunluk bir adet gecikmem var. Adet Belirtilerini de yogun sekilde yaşıyorum aşırı kasık agrısı bel ağrısı mide bulantısı bi nevi gebelik belirtileri yaşıyorum. Adet gecikmesinin 12. Gunu idrarda gebelik testi yaptim negatif çıktı kanda gebelik testini ne zman yaptirmaliyim negatif cikarsa diyede korkuyorum.
Merhabalar bende yumurtlama gununde siddetli kasık agrisi cekiyorum. Sonuçlarınız noldu, var mi guzel haber
 
Amin bakalim pcos ve yumurta tembelligi olunca isler istedigimiz gibi hemen olmuyo, bu ayda çaksır otu suyunu denicem deneyen cok kisi varmis.
 
Amin bakalim pcos ve yumurta tembelligi olunca isler istedigimiz gibi hemen olmuyo, bu ayda çaksır otu suyunu denicem deneyen cok kisi varmis.
Hayırlısı insallah en yakin zamanda olur🙏 caksiri cok duydum merak ediyorum yorumlarinizi kullaninca yazarsaniz sevinirim🌼
 
Back
X