- 11 Şubat 2016
- 338
- 82
- 18
- Konu Sahibi Dursuneeee
Adetim 2gün geçti bugün test yaptım negatif çıktı karın ağrılarım falan var 4gün öncesine kadar idrar yolu iltihabıyla uğraşıyordum hala hafif böbrek ağrılarım var sebeb bu olabilirmi gecikmede?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin sonuçmu verdi yani test?Hamile değilsin.
Benimde bugün 2.günüm negatif çıktı2 gün sora çıkmıştı benim 2 gün gecikmisti yaptığımda
Öylemi diyorsun 2.günde belli olurmu yani kesin ? Peki gelmesi için ne yapıcagım adetim karnımda falan şişlik var rahatsız oluyorum artıkEnfeksiyondandir o.
Hamile olsan cikardi.
Öylemi diyorsun 2.günde belli olurmu yani kesin ? Peki gelmesi için ne yapıcagım adetim karnımda falan şişlik var rahatsız oluyorum artık
Eminim sürekli takip ederim telefona program bile yükledim herşeyimi takip ederim normalde dün dü adetim karın ağrım oluyor, akıntımda oluyor lekelenme gibi karnımda şiş belim falan ama test yaptım negatif çıktıBen 2 gun kala pozitif gormustum ki kimyasal gebelikti degerler dusuktu. Gostermiyorsa yoktur.
Yumurtlama gunundem emin misin peki? Ondan dolayi testte cikmamis da olabilir.
Anladım sanırım bide onu denemeliyimBen adet olmam gereken gunde cift cizgiyi gordum.emin olamiyorsan kan testi yaptir.
Anladım teşekkürlerYarın git kanına baktır. Kesin sonuç.