Adet gecikmesinin 3. Gunu erken gebelik testi negatif

Isge

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
425
69
28
29
Merhaba arkadaslarim prodoctor erken gebelik testi gecikmenin 3. Gunu negatif sonuc verdi bu markayi kullanan var mi gyvenilir mi artik adet sokturucu biseyler icecegim guvenilir marka ise

Merhaba arkadaslarim prodoctor erken gebelik testi gecikmenin 3. Gunu negatif sonuc verdi bu markayi kullanan var mi gyvenilir mi artik adet sokturucu biseyler icecegim guvenilir marka ise
O markayı iyi diyorlar bende ondan yaptım gecikmenin 6. günü negatif çıktı benimde bugün 9. gün gecikmede yarın kan testi vermeyi düşünüyorum sende kan testi ver önce hala adetin gelmediyse

Benimde bugün 4.gunum iki gün önce yaptığım kaset testte bugün silik çizgi gördüm atarken emin olmak için söylediğiniz markadan aldım ve negatif.

O markayı iyi diyorlar bende ondan yaptım gecikmenin 6. günü negatif çıktı benimde bugün 9. gün gecikmede yarın kan testi vermeyi düşünüyorum sende kan testi ver önce hala adetin gelmediyse
TED yaptınız mı sonuç ne çıktı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…