Adet gecikmesinin 5. Gunu dun ki kan testim 0.789

tkgulcan

Gözümün akı kızarırsa, hatır da biter hukuk da!
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
103
72
13
33
Kzlar merhaba.
birsey danismak istiyorum.:110:.benim iki kzm var biri 7 ysnda biri 7 aylk.dogum kontrol hapiyla korunuyordum.gecen ay bi hafta arayla iki kez adet olunca dr ilaci braktrdi.spiral taktracaktm bizde eski usul korunmaya calstk.adetlerm 19 20 gunde bire inmisti.bu ay adetim 20 gunu baz alrsak 5 gun gvkti.idrar tetlerim silik vkti.dun kan verdm 0.789 ckti.dr umla knustm bence gebelk yok ama bekle biraz cumartesi tekrar kanda gebelk baktr oyle gel dedi.sizce bu deger yukselr mi?
Erken gebelik testini 3 gun evvel yaptm ama dun ki kan sonucuma gore gebelik yok.bu degerin yukselme ihtimali nedir?

Eklentiler

• 20171231_150112.webp
    20171231_150112.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 180
Cvp uazan olmams.simdi braz bakndm da kan testinde de yanlmalar oluyormus kafam karsti iyice

Sanrm cumartesi rahatlayacagm

7 aylik bir sure hamile kalmak icin cok erkeb degil mi ilginc geldi. Kis dönemi soguklar adet dönemini degsitirebilir. Hayirlisi olsun hakkinizda

Merhabalar arkadaşlar benimde sorun adetim bittikten sonra baş dönmesi ve mide bulantısı yaşamam ayrıca göğüs uçlarımda sızı olması adet oldu bittikten sonra hamile olduğunu öğrenen varmı acaba teşekkür ederim şimdiden cevabınız için

7 aylik bir sure hamile kalmak icin cok erkeb degil mi ilginc geldi. Kis dönemi soguklar adet dönemini degsitirebilir. Hayirlisi olsun hakkinizda
Yani şoyle ki erkenden neyi kastettiğimize bağlı.vücudun hazr olma durumuysa bahsettiğimiz doğum sonrası anneliğin vücutta yaşattığı hormonal değisimler sebebyle gebe kalma olasılığı çok yuksek oluyor.benim hazr olma durumumu kastediyorsak sadece çok zorlanrm uzunca bir süre.çunkü büyük kzm okullu.onu ben gtürüp getiriyorum okul hemen evimin karssnda gerçi ama 5. Katta asansorsuz bir evde ikamet ediyorum :) illa ki gebelik söz konusu olursa eşim benim için bir çok şeyi kolaylastrir fakat ben vicdanen biraz rahatsz olurum sanrm.planlı birsey olmadı zaten ben gebe oldugumu da düsünmüyorum ama adetim hayatm byunca 3 defa geckti.ikisinde kzlarima gebe oldugumu öğrendm.bu ise 3. Gevikmem.insallah hayrlisi olsun hakkmzda

Merhabalar arkadaşlar benimde sorun adetim bittikten sonra baş dönmesi ve mide bulantısı yaşamam ayrıca göğüs uçlarımda sızı olması adet oldu bittikten sonra hamile olduğunu öğrenen varmı acaba teşekkür ederim şimdiden cevabınız için
Malesef ben adet gckmesyle ogrendm hep cnm

Bu testi az evvel yaptm. Gecikmenin 6.gununde yok denilecek kdr silik gebelik yoksa adetim neden gelmiyor?testlerim neden silik? Pfff

Eklentiler

• IMG-20180103-WA0019.webp
    IMG-20180103-WA0019.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 261
Kzlar merhaba.
birsey danismak istiyorum.:110:.benim iki kzm var biri 7 ysnda biri 7 aylk.dogum kontrol hapiyla korunuyordum.gecen ay bi hafta arayla iki kez adet olunca dr ilaci braktrdi.spiral taktracaktm bizde eski usul korunmaya calstk.adetlerm 19 20 gunde bire inmisti.bu ay adetim 20 gunu baz alrsak 5 gun gvkti.idrar tetlerim silik vkti.dun kan verdm 0.789 ckti.dr umla knustm bence gebelk yok ama bekle biraz cumartesi tekrar kanda gebelk baktr oyle gel dedi.sizce bu deger yukselr mi?
Erken gebelik testini 3 gun evvel yaptm ama dun ki kan sonucuma gore gebelik yok.bu degerin yukselme ihtimali nedir?
İyide fotoya ikinci silik bir çizgi var ben mi yanlış görüyorum ya

Canım hamilesin bence
Canm kanda ckmadi ama dun clear blue test yaptm dijital negatif verdi.hafften az evvel sanki adet olcam gbi kask agrm oldu ama bakalm olmazsam cuma kan vercem cumartesi de dr una gtcrm

Evet hanimlar gecikmemin 7.gununde az evvel hastalanms bulunuyorum.benim durumumda ki arkadaslara umut olmak isterdim ama olamadim :) benim icin hayrlisi buydu iki tane prenses annesiyim.simdi ilk isim spiral taktrmak olacak.sizler de en kisa zamanda mucizelerinize kavusursunuz insallah canlar ;)

Evet hanimlar gecikmemin 7.gununde az evvel hastalanms bulunuyorum.benim durumumda ki arkadaslara umut olmak isterdim ama olamadim :) benim icin hayrlisi buydu iki tane prenses annesiyim.simdi ilk isim spiral taktrmak olacak.sizler de en kisa zamanda mucizelerinize kavusursunuz insallah canlar :KK66:
Gözün aydın

off benimde 23 ünde adet olmam gerekiyoru adetten önce bir iki damla lekelenme geldi 2 gün sonra kesildi atedim ve hala olmadım bugün test yaptım negatif ama hala adet olmadım offf kan testide vermedim idrarda çıkardı dimi bişey olsa ne olur akıl verin delirecüm:mad:

off benimde 23 ünde adet olmam gerekiyoru adetten önce bir iki damla lekelenme geldi 2 gün sonra kesildi atedim ve hala olmadım bugün test yaptım negatif ama hala adet olmadım offf kan testide vermedim idrarda çıkardı dimi bişey olsa ne olur akıl verin delirecüm:mad:
Ne yaptın cnm sen

Back
X