Adet gecikmesinin 5. Gunu dun ki kan testim 0.789

Aynı durum bu ay bendede var. Kan testinde sonuç negatif, idrar testinde sonuç negatif.

33 günde 1 düzenli adet oluyorum fakat bu ay 5 gün gecikti ve hala geleceğine dair bir belirti yok. Ayrıca gögüslerimde aşırı hassasiyet var.

Eğer bir kaç gün daha böyle giderse tekrar kan testi yaptırmayı düşünüyorum.

Aynı durum bu ay bendede var. Kan testinde sonuç negatif, idrar testinde sonuç negatif.

33 günde 1 düzenli adet oluyorum fakat bu ay 5 gün gecikti ve hala geleceğine dair bir belirti yok. Ayrıca gögüslerimde aşırı hassasiyet var.

Eğer bir kaç gün daha böyle giderse tekrar kan testi yaptırmayı düşünüyorum.

aynen bencede yaptır ben daha kan testi yapamadım benim adetlerim çok düzensizdir pko var dedi doktor bide tiroidlerim çalışmıyordu ama 3 yıldır iyi durumda ilaç kullanıyorum doktorum hamile kalmana engel değil diyo. ama sökülemedim mmi bilmiyorum ya offf

merhaba kızlar ben 5 aralıkta adet gördüm üstüne 14 aralıktada gördüm bu ay adet olmam gereken günde idrar testi yaptım silik çıktı aynı gün kan testinde negatif çıktı ama degerlere bakmadım ve kızıp çöpe attım sizce gebelik şansı olabilir mi yani degerler degiişir mi..:KK43:adetim 5 gün geçti

merhaba kızlar ben 5 aralıkta adet gördüm üstüne 14 aralıktada gördüm bu ay adet olmam gereken günde idrar testi yaptım silik çıktı aynı gün kan testinde negatif çıktı ama degerlere bakmadım ve kızıp çöpe attım sizce gebelik şansı olabilir mi yani degerler degiişir mi..:KK43:adetim 5 gün geçti
Değişebilir nden olmasın umudunu yitirme cnm

Merhaba arkadaşlar benimde gebelik şüpem var 10 aydır bebek sahibi olmak icin deniyoruz ama malesef birtürlü olmadı doktor a da gittik bi problemimiz yok olmaması için
Bu ay adetime 10 gün kala sağ kasigim da harici batmalar bazen iğne batması gibi bazen krap gibi ağrılar oldu zaman zaman vurup geçti bir dk gibi 30 saniye gibi vurup giden ağrılar bikac gün önce durduk yere bir anda tansiyonum 8.4 düştü ve sağ bacagimda o gin hafifi kasılmalar oldu şuanda adetim 3gun gecikti iki gündüzde test yapıyorum ama test negatif ve adet tarihin geçtikten sonra göğüslerin daha bir dolgun ama ağrı sızı yok ve köyü kısmı daha bir genişledi sizce hamile olabilirmiyim test negatif çıkıyor bugünde hafta şii sağlık ocağı kapalı gidemiyorum malum çalışıyorum da

Ve vücut isim normalden daha sıcak aynı zamanda aşırı derecede alıntım var enfeksiyon akintiis değil daha önce çok enfeksiyon geciridigim icin enfeksiyon akıntısı ve sancısını bildiğimden enfeksiyon olmadığına eminim

Merhaba arkadaşlar benimde gebelik şüpem var 10 aydır bebek sahibi olmak icin deniyoruz ama malesef birtürlü olmadı doktor a da gittik bi problemimiz yok olmaması için
Bu ay adetime 10 gün kala sağ kasigim da harici batmalar bazen iğne batması gibi bazen krap gibi ağrılar oldu zaman zaman vurup geçti bir dk gibi 30 saniye gibi vurup giden ağrılar bikac gün önce durduk yere bir anda tansiyonum 8.4 düştü ve sağ bacagimda o gin hafifi kasılmalar oldu şuanda adetim 3gun gecikti iki gündüzde test yapıyorum ama test negatif ve adet tarihin geçtikten sonra göğüslerin daha bir dolgun ama ağrı sızı yok ve köyü kısmı daha bir genişledi sizce hamile olabilirmiyim test negatif çıkıyor bugünde hafta şii sağlık ocağı kapalı gidemiyorum malum çalışıyorum da

Canim bende bugün dayanamayıp böyle bir konu açtım benimde 4 günlük gecikmem var adet olmadim idrar testleri negatif seninki gibi. Sen adet oldun mu bugün adetimin 5. günü olması gerekiyordu kan tahlili yaptırmaya gitmekten vazgeçtim bi kardeş adetine 3 gün varken yapmış pozitif çıkmış bu kadar gecikmeye çıkması gerekirdi diye düşünüyorum o yüzden kan tahliline gitmekten vazgeçtim benim göğüslerimde belirti yok akıntı da yok yarın direkt doktora gitmeyi düşünüyorum Geç dollenme olabilir diyenler de var ama kafam karışık :(

Canım ben hala adet olmadım cumartesi gün acile gittim kan tahlili verdim beta 1.20 cıktı doktor gebelik yok ama bir hafta ilaç kullanma adet olmazsan bir hafta sonra tekrar kan tahlili yaptır dedi benimde bugün 5 günün hala olmadım ve sağ kasigim da hala batmalar kasılmalar var alıntımda devam ediyor ıkimiz icin de hayırlısı olsun canım

Back
X