- 23 Aralık 2017
- 90
- 35
- 38
- 36
Ne yaptın cnm sen
hala hasta olmadım ve hala göğüslerim taş gibi zaten adetim düzensiz şimdi böyle olunca aklım karışıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaptın cnm sen
Aynı durum bu ay bendede var. Kan testinde sonuç negatif, idrar testinde sonuç negatif.
33 günde 1 düzenli adet oluyorum fakat bu ay 5 gün gecikti ve hala geleceğine dair bir belirti yok. Ayrıca gögüslerimde aşırı hassasiyet var.
Eğer bir kaç gün daha böyle giderse tekrar kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
Umarım inşlh hamilesindirdaha gidemedim hastaneye ya çalışıyorum yoğunum ama yarın gidip kan vericem
İnşallahh ya hepimiz o duyguyu yaşarızUmarım inşlh hamilesindir![]()
Senin çocuk fln yokmu ilk mi olacakİnşallahh ya hepimiz o duyguyu yaşarız
Senin çocuk fln yokmu ilk mi olacak
İnşlh tez zamanda hamiş olursunevet ilk daha 18 aylık evliyim
İnşlh tez zamanda hamiş olursun
Değişebilir nden olmasın umudunu yitirme cnmmerhaba kızlar ben 5 aralıkta adet gördüm üstüne 14 aralıktada gördüm bu ay adet olmam gereken günde idrar testi yaptım silik çıktı aynı gün kan testinde negatif çıktı ama degerlere bakmadım ve kızıp çöpe attım sizce gebelik şansı olabilir mi yani degerler degiişir mi..adetim 5 gün geçti
Merhaba arkadaşlar benimde gebelik şüpem var 10 aydır bebek sahibi olmak icin deniyoruz ama malesef birtürlü olmadı doktor a da gittik bi problemimiz yok olmaması için
Bu ay adetime 10 gün kala sağ kasigim da harici batmalar bazen iğne batması gibi bazen krap gibi ağrılar oldu zaman zaman vurup geçti bir dk gibi 30 saniye gibi vurup giden ağrılar bikac gün önce durduk yere bir anda tansiyonum 8.4 düştü ve sağ bacagimda o gin hafifi kasılmalar oldu şuanda adetim 3gun gecikti iki gündüzde test yapıyorum ama test negatif ve adet tarihin geçtikten sonra göğüslerin daha bir dolgun ama ağrı sızı yok ve köyü kısmı daha bir genişledi sizce hamile olabilirmiyim test negatif çıkıyor bugünde hafta şii sağlık ocağı kapalı gidemiyorum malum çalışıyorum da