• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet gecikmesinin sebebi ilaç olabilirmi?

eravend

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
9
0
6
38
bu konuda belkı defalarca soru sorulmuştur ama benim başıma ilk kez geliyo böyle bir durum ve merak edıyorum arkadaşlar benım ayın 18 ınde en gec adet olmam gerekıyodu ama hala tık yok ... Acaba dıyorum hamılemıyım yoksa dr un bana verdıgı lyrıca ısımlı ılaçtanmı kaynaklanıyo . umarım bırıncı durumdan kaynaklanıyodur.Aksi durumda adet sokturucu falan kullanmak ıstemıyorummm :(

hamile olabilirsin bi test yap ama içtiğin ilaç,sıkıntı, stres ,hava değişimi de etki ediyor

bu konuda belkı defalarca soru sorulmuştur ama benim başıma ilk kez geliyo böyle bir durum ve merak edıyorum arkadaşlar benım ayın 18 ınde en gec adet olmam gerekıyodu ama hala tık yok ... Acaba dıyorum hamılemıyım yoksa dr un bana verdıgı lyrıca ısımlı ılaçtanmı kaynaklanıyo . umarım bırıncı durumdan kaynaklanıyodur.Aksi durumda adet sokturucu falan kullanmak ıstemıyorummm :KK43:
Test yapın. Negatif ise endişe etmeyin 3 gün gecikmiş normal.

hamile olabilirsin bi test yap ama içtiğin ilaç,sıkıntı, stres ,hava değişimi de etki ediyor

aslında bugun dayanamadım test yaptım ama tek çizgi çıktı çok strese gırdım anlatamam 8 aylık evlıyız bebek istiyoruz ama nasip olmadı hala keske dıyorum hamılelıkten dolayı olsa sonra ilaçtansa deyıp uzuluyorum :( doktora gıtsemmı hemen beklesemmı bılemedım kı :(

test yaptım ama negatif :( su an sadece sunları dusunuyorum ya ilaçtan kaynaklanıyosa bı daha adet söktürücümü kullanmam gerekıyo :(

kullanma bişey sakin ol stres yapma bu kadar gelir adaçayı iç bol bol

bıde soyle bır durum vardr bu ılacı boyun fıtıgı ıcın kullanıyorum ve dr bu ılac ıcın rapor cıkarttı yanı 5 ay kullanmam lazım eger bu ılacın boyle bır yan etkısı varsa napıcam kı ben zaten 7 aydır kullanmadıgım ılac kalmadı kendımı çürük elma gibi hissediyorum artık :( :(

Bu kadar dert etmeyin 3 gün gecikmişsimiz sanki 3 ay gecikmiş gibi yazmışsınız

Mevsim değişikliği çocuk isteği sıkıntı stres îlaç hepsi geciktirebilir

Tedavi oluyorsunuz ilaç gerekli îse kullanılır adetim gecikiyor diye ilacı bırakacağım diyeni de ilk defa duydum açıkçası

Kendinizî rahat bırakırsanız çocuğunuz da olur da ne bu acele

Biraz evliliğinizi yaşayın

cocuk ıcın degılkı acelem ılacın prospektusunde yan etkılerı arasında yazan adet olamama yanı adetten kesilme var benım stresım buna ıste eger bu etkı olduysa napıcam bunu ıcın stresım malesef

Bazi ilaclarin bu tarz yan etkileri olabiliyor. Kadin dogum dr una gorunun derim. Ulttrasonla adet yakin mi diye bakılabilir. Eger yakinsa beklersiniz. Değilse dr a danisip bir yontem bulun.

çok teşekkur ederım inşallah bı kadın doğum uzmanına görünecem beklemekle oluyo

çok teşekkur ederım inşallah bı kadın doğum uzmanına görünecem beklemekle oluyo

Bende uzun süredir olmadınız sandım. 3 gün çok uzun bir zaman değil ki. Biraz daha bekleyin. Bir de benim iş arkadaşımda kuzenim de gebelik testinde negatif çıktı gidip kan testi yaptırdıklarında hamile olduklarını öğrendiler. Hemşire ilk günler yapınca o testler yanılabiliyor demiş.
Birde eğer gebe değilseniz ısırgan otu çayı için, hayıt otu tohumu da iyi geliyor. Arkadaşım kullandı hayya bu hayıt otu tohumunu doktor demiş illa kimyasal olması gerekmiyor demiş. baya faydası var bak istersen netten.

Bende uzun süredir olmadınız sandım. 3 gün çok uzun bir zaman değil ki. Biraz daha bekleyin. Bir de benim iş arkadaşımda kuzenim de gebelik testinde negatif çıktı gidip kan testi yaptırdıklarında hamile olduklarını öğrendiler. Hemşire ilk günler yapınca o testler yanılabiliyor demiş.
Birde eğer gebe değilseniz ısırgan otu çayı için, hayıt otu tohumu da iyi geliyor. Arkadaşım kullandı hayya bu hayıt otu tohumunu doktor demiş illa kimyasal olması gerekmiyor demiş. baya faydası var bak istersen netten.

tavsıyelerınız ıcın cok tesekkur ederım aslında evet cok uzun sure değil ama evlendıgımden berı hastalık yonunden cok sınavlar atlattım artık her aksılık stres olusturuyo bende malesef ve nedense hepp olumsuzlukları dusunuyor oldum :(

tavsıyelerınız ıcın cok tesekkur ederım aslında evet cok uzun sure değil ama evlendıgımden berı hastalık yonunden cok sınavlar atlattım artık her aksılık stres olusturuyo bende malesef ve nedense hepp olumsuzlukları dusunuyor oldum :KK43:

Anlıyorum geçmiş olsun. Mevsimsel de olabilir düzensizlik. Hatta bu konuları çok kafanıza takmışsanız stresten de olabilir.
Geçmiş olsun. Herşeyin bir çaresi var takmayın bu kadar. İnsanlar nelerle uğraşıyor onları düşünün.

Anlıyorum geçmiş olsun. Mevsimsel de olabilir düzensizlik. Hatta bu konuları çok kafanıza takmışsanız stresten de olabilir.
Geçmiş olsun. Herşeyin bir çaresi var takmayın bu kadar. İnsanlar nelerle uğraşıyor onları düşünün.

gercekten dogru soyluyosunuz Allahım daha buyuk derrtler vermesın hiç kimseye bizlere de inşallah ama işte ust uste hep olumsuzluklar yasayınca cok bunaldım artık 8 aydır evlıyım ve evlendıgım ılk haftadan ıtıbaren doktorlardayım ve sureklı ılaclar tedavıler serumlar derken tekrar hastahane görmek ıstemıyorum ıste ALLAH dert vermesın ama doktorlarıda eksık etmesın tabıkı

Ah ah seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an nasılsın ben 1 yolluk evdeyim çilem kalmadı :(

gercekten dogru soyluyosunuz Allahım daha buyuk derrtler vermesın hiç kimseye bizlere de inşallah ama işte ust uste hep olumsuzluklar yasayınca cok bunaldım artık 8 aydır evlıyım ve evlendıgım ılk haftadan ıtıbaren doktorlardayım ve sureklı ılaclar tedavıler serumlar derken tekrar hastahane görmek ıstemıyorum ıste ALLAH dert vermesın ama doktorlarıda eksık etmesın tabıkı
Geçti mi sıkıntıların ben de çok cekıyorum şimdi bir de adet gedıkmesi çöktü :(

Back
X