Test yapın. Negatif ise endişe etmeyin 3 gün gecikmiş normal.bu konuda belkı defalarca soru sorulmuştur ama benim başıma ilk kez geliyo böyle bir durum ve merak edıyorum arkadaşlar benım ayın 18 ınde en gec adet olmam gerekıyodu ama hala tık yok ... Acaba dıyorum hamılemıyım yoksa dr un bana verdıgı lyrıca ısımlı ılaçtanmı kaynaklanıyo . umarım bırıncı durumdan kaynaklanıyodur.Aksi durumda adet sokturucu falan kullanmak ıstemıyorummm
hamile olabilirsin bi test yap ama içtiğin ilaç,sıkıntı, stres ,hava değişimi de etki ediyor
kullanma bişey sakin ol stres yapma bu kadar gelir adaçayı iç bol boltest yaptım ama negatifsu an sadece sunları dusunuyorum ya ilaçtan kaynaklanıyosa bı daha adet söktürücümü kullanmam gerekıyo
Neden bu kadar stres yapıyorsunuz ki?test yaptım ama negatifsu an sadece sunları dusunuyorum ya ilaçtan kaynaklanıyosa bı daha adet söktürücümü kullanmam gerekıyo
kullanma bişey sakin ol stres yapma bu kadar gelir adaçayı iç bol bol
Bende uzun süredir olmadınız sandım. 3 gün çok uzun bir zaman değil ki. Biraz daha bekleyin. Bir de benim iş arkadaşımda kuzenim de gebelik testinde negatif çıktı gidip kan testi yaptırdıklarında hamile olduklarını öğrendiler. Hemşire ilk günler yapınca o testler yanılabiliyor demiş.
Birde eğer gebe değilseniz ısırgan otu çayı için, hayıt otu tohumu da iyi geliyor. Arkadaşım kullandı hayya bu hayıt otu tohumunu doktor demiş illa kimyasal olması gerekmiyor demiş. baya faydası var bak istersen netten.
tavsıyelerınız ıcın cok tesekkur ederım aslında evet cok uzun sure değil ama evlendıgımden berı hastalık yonunden cok sınavlar atlattım artık her aksılık stres olusturuyo bende malesef ve nedense hepp olumsuzlukları dusunuyor oldum
Anlıyorum geçmiş olsun. Mevsimsel de olabilir düzensizlik. Hatta bu konuları çok kafanıza takmışsanız stresten de olabilir.
Geçmiş olsun. Herşeyin bir çaresi var takmayın bu kadar. İnsanlar nelerle uğraşıyor onları düşünün.
Geçti mi sıkıntıların ben de çok cekıyorum şimdi bir de adet gedıkmesi çöktügercekten dogru soyluyosunuz Allahım daha buyuk derrtler vermesın hiç kimseye bizlere de inşallah ama işte ust uste hep olumsuzluklar yasayınca cok bunaldım artık 8 aydır evlıyım ve evlendıgım ılk haftadan ıtıbaren doktorlardayım ve sureklı ılaclar tedavıler serumlar derken tekrar hastahane görmek ıstemıyorum ıste ALLAH dert vermesın ama doktorlarıda eksık etmesın tabıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?