I
ikra_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ikra_
-
sterse bağlı olarak adet geckmesi çok görülüyor canım ayrıca iklim etkenide çok büyük sıcak havalar adeti çok öne çekerken soğuk havalar bazen geciktirebiliyor herşey olabilir Rabbim gönlüne göre versin arkadaşım a.s.selam hanımlar ... gebe olduğumu düşünüodum ama yaptığım iki testte negatif çıktı gerçi kan testini gecikmeden fortel isimli testide 1 gün gecikmeyle yaptım acaba adet gecikmesinin başka sebebi olabilirmi diye düşünüorummm fikri olan tüm bayanlardan cevap bekliorum :roflol:
sende bendensın anlasılan :)testler negatıf ama regl yok ortada ...gunlerdır ınternette arastırıyorum bende şimdi arkadaslar ac karnına testı tekrar uygulamamı olmazsa kan testı yaptırmamı tavsıye ettıler .. Adet gecıkmesını mevsımler psıkolojık vss bır suru nedenı varda tabı en basta gebelık..
Benım hıc gecıkmem yada duzensızlıgım olmadıgı ıcın bu ay 14 unde olmam gerekıyodu nerdeyse hala yok benımde
sende bendensın anlasılan :)testler negatıf ama regl yok ortada ...gunlerdır ınternette arastırıyorum bende şimdi arkadaslar ac karnına testı tekrar uygulamamı olmazsa kan testı yaptırmamı tavsıye ettıler .. adet gecıkmesını mevsımler psıkolojık vss bır suru nedenı varda tabı en basta gebelık..
benım hıc gecıkmem yada duzensızlıgım olmadıgı ıcın bu ay 14 unde olmam gerekıyodu nerdeyse hala yok benımde
sormayın kızlar benim adetim geçeli nerdeyse bir ay olacak..ne yapacağımı bilmiyorum..hamilelikten vazgeçtim adetlerim düzelsin başka bişey istemiyorum..psikolojim bozuldu yaaa..senağlama-tatlicadiarzu-
sormayın kızlar benim adetim geçeli nerdeyse bir ay olacak..ne yapacağımı bilmiyorum..hamilelikten vazgeçtim adetlerim düzelsin başka bişey istemiyorum..psikolojim bozuldu yaaa..senağlama-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?