Adet gecikti ,fikir verir misiniz?

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
30
Merhaba adetim 4 gün gecikti. Gelecek ay düğünüm var 18 inde. Bu ay geciktiği için dogal olarak gelecek ay da geç gelecek. Ve dügüne de denk gelecek. Bir sürü sey denememe ragmen hala adet de olamadım. Bana akıl verir misiniz? Sizce bu adetten sonra hemen sogan kurune falan başlasam erken gelir mi diger aya dugunden once ya da düğüne yakin geciktirici hap mi kullansam sizce hangisi daha mantıklı ?

ben tatılde adet olacaktım

oncesınde basladım adacayı, maydonoz suyu ve melısa cayı ıcmeye

ama hıc bır ıse yaramadı mecbur ılac aldım, hıc sıkıntı yasamadım, ılacı bıraktıktan 2 gun sonra da adet oldum

ben tatılde adet olacaktım

oncesınde basladım adacayı, maydonoz suyu ve melısa cayı ıcmeye

ama hıc bır ıse yaramadı mecbur ılac aldım, hıc sıkıntı yasamadım, ılacı bıraktıktan 2 gun sonra da adet oldum
Peki ılaci ne kadar süre önce kullanmaya başladınız , bir de ilacın yan etkisi oldu mu şişkinlik falan gibi?

Peki ılaci ne kadar süre önce kullanmaya başladınız , bir de ilacın yan etkisi oldu mu şişkinlik falan gibi?

Beklenen adet tarihi 28 siydi ben 27 sinde başladım sanırım çünkü tatil 31inde başlıyordu (netten detayli bakın 2 gun öncesinde başlanması tavsiye ediliyor olabilir ) (26 akşam bile olsam kurtarırdı ama olamadım malesef )

Şükür hiç bir yan etki yaşamadım

Adet olunca çok ağrı olacak diye çok korktum ağrı yaşamadım sadece normalden fazla oldum

Beklenen adet tarihi 28 siydi ben 27 sinde başladım sanırım çünkü tatil 31inde başlıyordu (netten detayli bakın 2 gun öncesinde başlanması tavsiye ediliyor olabilir ) (26 akşam bile olsam kurtarırdı ama olamadım malesef )

Şükür hiç bir yan etki yaşamadım

Adet olunca çok ağrı olacak diye çok korktum ağrı yaşamadım sadece normalden fazla oldum
Yaa çok teşekkür ederim :) cok soru sormuş olucam ama bisey daha sormak istiyorum . Benim durumumda sogan kürü falan yapsam 3 hafta falan erken gelsin diye faydasi olur mu ? Ya da o yöntem riskli geciktirici kullan mı dersiniz?

Yaa çok teşekkür ederim :) cok soru sormuş olucam ama bisey daha sormak istiyorum . Benim durumumda sogan kürü falan yapsam 3 hafta falan erken gelsin diye faydasi olur mu ? Ya da o yöntem riskli geciktirici kullan mı dersiniz?

Ben son ana kadar yaptım

Melisa çayı herkes 5 gün öne geetirdi demis denedim

Ada çayı ve maydonoz çayı da içtim

Soğan da olurdu da hiç aklıma geldi

Deneyin kurtaracak güne kadar hesaplayın

Mesela düğün 18 inde ve siz 5 gün adet oluyorsunuz hadi 1 gün de extra diyelim

Yanı 13unde olduğunuzda kurtarıyorsa 11 ine kadar ugrasirim baktim olmuyor 12Sinde ilaç başlarım gibi gibi

Tabii netten araştırın, tam kaç gün önce başlanmalı, ne kadar kullanılabilir vsvs

Ben son ana kadar yaptım

Melisa çayı herkes 5 gün öne geetirdi demis denedim

Ada çayı ve maydonoz çayı da içtim

Soğan da olurdu da hiç aklıma geldi

Deneyin kurtaracak güne kadar hesaplayın

Mesela düğün 18 inde ve siz 5 gün adet oluyorsunuz hadi 1 gün de extra diyelim

Yanı 13unde olduğunuzda kurtarıyorsa 11 ine kadar ugrasirim baktim olmuyor 12Sinde ilaç başlarım gibi gibi

Tabii netten araştırın, tam kaç gün önce başlanmalı, ne kadar kullanılabilir vsvs
Yaa ayniyiz benim de suan icmedigim sey kalmadi :) aksilik ya gecikcegi tuttu. Aynen internetten baktim kac gun kullanabileceğime falan. Dediginiz cok mantıklı kurtarabilecek gune kadar bekleyip olmadi ilac kullanayim daha risksiz gibi böyle. Eczaneden direkt alınıyor mu?

Yaa ayniyiz benim de suan icmedigim sey kalmadi :) aksilik ya gecikcegi tuttu. Aynen internetten baktim kac gun kullanabileceğime falan. Dediginiz cok mantıklı kurtarabilecek gune kadar bekleyip olmadi ilac kullanayim daha risksiz gibi böyle. Eczaneden direkt alınıyor mu?

Alınıyor alınıyor

20 tl civarıydı

Soğan kürü bazen gecikmesine sebeb oluyor civan percemi tavsiye ederim regl sökme konusunda çok iyi deneyen çoğu kişi büyük etkisini gördü.

Back
X