Adet gecikti testler negatif

Cannailem

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2019
6
1
16
33
Merhaba adetim gecikti test yaptım sonuç negatif her türlü yumurtlama günlerini değerlendirdiğim için bu ay kend vücudumu dinledim . 2 gün gecikme yaşıyorum ve bu ilk defa başıma geliyor . Ama testlerim negatif . Psikolojik mi bilemedim . Bunu yaşayan var mı ?

Merhabalar 2 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz eşimde ve bende bir problem yok. Son adet tarihim 5 mayıs. 14 mayısta hsg çekildim ve doktor onunda temiz olduğunu ve çekimden sonra gebe kalanların çok olduğunu söyledi. Reglim düzenlidir günü asla şaşmaz derken 2 gün geciktim fakat evde yaptığım test negatif. Sadece belim ağrıyor. 10 gündür adet sancısı gibi ufak sancılar yaşıyorum arada. Acaba hamilemiyim şuan kan testi versem çıkmar mı? Yardımcı olur musunuz????

Merhaba adetim gecikti test yaptım sonuç negatif her türlü yumurtlama günlerini değerlendirdiğim için bu ay kend vücudumu dinledim . 2 gün gecikme yaşıyorum ve bu ilk defa başıma geliyor . Ama testlerim negatif . Psikolojik mi bilemedim . Bunu yaşayan var mı ?
Sizi çok iyi anlıyorum. İlk defa 3 gün geciktim. Gebelik testleri negatif çıktı. 3.gün kahverengi lekelenme oldu. Ben de yerleşiyordur belki ondan testte çıkmıyordur diye düşünmek istemiştim. Bugün kırmızılar geldi. Olmamasına alıştım da oluyormuş gibi olmasın yeter. İnşallah siz güzel haberler alırsınız.

Sizi çok iyi anlıyorum. İlk defa 3 gün geciktim. Gebelik testleri negatif çıktı. 3.gün kahverengi lekelenme oldu. Ben de yerleşiyordur belki ondan testte çıkmıyordur diye düşünmek istemiştim. Bugün kırmızılar geldi. Olmamasına alıştım da oluyormuş gibi olmasın yeter. İnşallah siz güzel haberler alırsınız.
Adet oldum ben psikolojik olduğunu bile bile hala aynı şeyleri yaşıyoruz ve yapıyoruz sanırım 🙂 ama adetim bitmesine rağmen felaket bir göğüs ağırısı yaşıyorum şuan ve yürürken bile zorlanıyorum ağırdan kaynaklı . Sebebini anlayamadım şuan da ona kafayı taktım 🙂hayırlısı olsun herkesin hakkında

Back
X