Adet geciktirici hakkında acil!

tu.a.na

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
67
0
86
İstanbul
merhabalar. adet geciktirici hap kullanıcam primolut n ilacından. yalnız benim kafam karıstı. günde 3 kez yazıyor fakat 24 saati 3 e bölüp mü kullanıcam yoksa sabah oğle akşam olmak uzeremi? yani merak ettğim şey yemek sonrası kullanırsam geceleyin sabahki ilaca kadar gecen sürede hastalanma korkusu. yardmlarınz için şimdiden teşekkürler....

selam canım ben çok kullandım o ilaçtan. sabah öğle akşam iç illa 3 e bölmen gerekmeez günleri.düzenli kullandığın sürece adetin gelmez istisnalar hariç ama ben de hiç öyle olmadı. rahatlıkla kullanabilirsin.

merhabalar. adet geciktirici hap kullanıcam primolut n ilacından. yalnız benim kafam karıstı. günde 3 kez yazıyor fakat 24 saati 3 e bölüp mü kullanıcam yoksa sabah oğle akşam olmak uzeremi? yani merak ettğim şey yemek sonrası kullanırsam geceleyin sabahki ilaca kadar gecen sürede hastalanma korkusu. yardmlarınz için şimdiden teşekkürler....

ilacın prospektüsünü oku yan etkileri var. şeker hastaları tansiyon hastalı ve kronik baş ağrsı olanlar kullanamaz.
sağlıklı isen bir sorun olmaz. ilacı günde 2 kere sabah ve akşam 12 saat ara ile kullandım . ilacı bıraktım 3 gün sonra hastalandım. normal adetimi olldum. şu anda da. adet bitiminde 2 hafta sonra tekrar oldum. aynı döngü devam ediyor sadece o ay 1 hafta geçikti sonrası aynı deavm.kaydirigubbakcemile5..

canım bu ilaç senede 1 yada 2 kez kullanılması öneriliyor ona göre kullan. ramazanı hastalanmadan geçiriyim diyorsan yanlış yaparsın.

Son düzenleme:
Bende kullandım bu ılactan
Sabah,oglen,aksam yemeklerden sonra kullanmıstım bı kac kezde unutmustum ıcmeyı
bısey olmuyo
O 12 saatlık arada adet olman zor gıbı

Bende kullandım bu ılactan
Sabah,oglen,aksam yemeklerden sonra kullanmıstım bı kac kezde unutmustum ıcmeyı
bısey olmuyo
O 12 saatlık arada adet olman zor gıbı
eczacı banada öyle demişti.. 3 kere kullnınca çok gelir gibi geldi bana 2 yetti
bazısı günde 1 kere almış. bünyeye göre değişir ama 2 kere daha normal. eğer kanama olursa bırakılması gerekirmiş...

ben düğünümde günde 1 defa kullandm reglimden 4-5 gün önce başladm hiç bi sorunm olmadı çk şükür günde 3 defa içmek çok olur bence..bırakncada 2 gün dolmadan reglim başladı.umarm sendede ii etki eder..

Back
X