adet geciktirici kullanan varmı ??

__karamel__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
1.665
3.544
133
40
Kızlar merhaba,
oldukça düzenli bi adet dönemim var. gün hatta saat şaşmıo nerdeyse :42: aslında 3 gün sürüyo sadece ama adet geciktirici kullanmam gerekebili bu ay. Eczaneye sormadan önce sizden kullanan varsa faydasını gören oldu mu merak ettim.. Regl başlamadan içmek gerekir sanırım dimi dimi :44:

Kızlar merhaba,
oldukça düzenli bi adet dönemim var. gün hatta saat şaşmıo nerdeyse :42: aslında 3 gün sürüyo sadece ama adet geciktirici kullanmam gerekebili bu ay. Eczaneye sormadan önce sizden kullanan varsa faydasını gören oldu mu merak ettim.. Regl başlamadan içmek gerekir sanırım dimi dimi :44:

merhaba canım ikimizde aynı 1 dk arayla aynı konuyu açmısız bende görünce burayada bi yazıyım dedim şimdi aslında gecikdirmek yerine erken olması için bişeyler yapmak bana daha mantıklı geldi erken olup bittikmi daha rahat olucağına eminim en azından sinirlenme yan etkiler v.s gibi bi durum olmucak bu konu hakkında cevapları bende çok merak ediyorum doktoruma sormadan bende yorum almak isdedim

merhaba canım ikimizde aynı 1 dk arayla aynı konuyu açmısız bende görünce burayada bi yazıyım dedim şimdi aslında gecikdirmek yerine erken olması için bişeyler yapmak bana daha mantıklı geldi erken olup bittikmi daha rahat olucağına eminim en azından sinirlenme yan etkiler v.s gibi bi durum olmucak bu konu hakkında cevapları bende çok merak ediyorum doktoruma sormadan bende yorum almak isdedim

:) tek konudan devam edelim bence.. ben seni takip etmeye başlayayım :))

bilmiyorum benim zaten üç gün sürüyo gerginlik bişi de yok normalde olmuo ama tatil 15-20 haziran arası. 16 sında olcam 19 unda biticek :/ :52:napcam yaa :D

Primolut n diye bir haptan bahsediliyor. onu kullanmayı düşünüyorum. göğüslerde şişkinlik ve biraz asabiyet uyarıları okudum. hap kesimi sonrası üç gün içinde regl başlıyormuş ağrı da olabiliyormuş vs. ama çekicez artık sanırım :17:

:) tek konudan devam edelim bence.. ben seni takip etmeye başlayayım :))

bilmiyorum benim zaten üç gün sürüyo gerginlik bişi de yok normalde olmuo ama tatil 15-20 haziran arası. 16 sında olcam 19 unda biticek :/ :52:napcam yaa :D

evet canım en iyisi bu 2 linkde karışcak sen bana yaz orada toplanılsın zaten forum birisini mutlaka aynı konu diye iptal edicekdir :)))))))))

senin zamanın kalmamış evet en güzeli gecikdirici içmen ama onuda sanırım hemen başlamalısın hatta geç kalmış olabilirsin ayın 13 ü bugün 2 günün kalmış en güzeli eczaneye sormak burdan cevap beklerken senin tatil bile biter :1::1::1::1:

Herkese merhaba ,
Bu ayın başında pko hastası olduğumu öğrendim. Bebek istediğimizi söyleyince doktor primolut hapini verdi ve adet olmazsan gebelik testi yaptır adet olursan kadın doğum uzmanına görün dedi .Tahmini adet günüme 3 gün kaldı (her ay adet olurum duzenlidir aslinda oynarsa
2 3 gun farkeder yani en son 25 30 30 şeklinde ilerlemişti ) ama hiç bi şekilde adet belirtim yok normalde 1 hafta ya da 10 gün kala göğüslerde şişkinlik kasıklarda ağrım olurdu ama şu an hiç bi adet belirtim yok acaba bunda ilacın etkisi var mi ?
Sadece 1 2 kere bi ağrı girdi kasıklarda bi de sarı akıntı sonrasında beyaz akıntı seyretti şimdi akıntı yok .
Ileriki günlerde adet belirtisi olur mu ?
Bu ilaci kullanip bitirdikten sonra hamile kalan oldu mu ?
Hic bi belirtisi olmadan hamile kalan oldu mu ?
Ne zmn idrar gebelik testi yaptirsam doğru sonucu alırım?
Bilgisi olan tecrübelerini paylaşabilir mi ?

Back
X