• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet geciktirmek

ikos8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2025
1
0
1
37
Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım size sorum su yardımcı olursanız sevinirim Allah nasip ederse umreye gideceğim ilk gittiğim günlerde adetli olacağım icin doktor bana prumolit n hap verdi gunde 3 kez kullanmam gerekiyor muş ayni zamanda lustral 50 mg da kullanıyorum bu ilacı gunde 3 kez içenler var mi ilac kullanılırsa adet olunmuyor mu adetimi 15 gun geciktirmek gerekiyor ilk defa kullanacağım dozu yüksek mi sizce

Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım size sorum su yardımcı olursanız sevinirim Allah nasip ederse umreye gideceğim ilk gittiğim günlerde adetli olacağım icin doktor bana prumolit n hap verdi gunde 3 kez kullanmam gerekiyor muş ayni zamanda lustral 50 mg da kullanıyorum bu ilacı gunde 3 kez içenler var mi ilac kullanılırsa adet olunmuyor mu adetimi 15 gun geciktirmek gerekiyor ilk defa kullanacağım dozu yüksek mi sizce
Annemde hacca giderken o ilaci kullanmisti annemde cok baş donmesi yaptigi icin birakmis ordayken gitmeden bi denesenizmi acaba.

Ben 26 eylülde umreye gideceğim için kullandım beklenen adet tarihim 5 6 ekim dönüş günüm 7 ekimdi , 1 hafta öncesinden başladım ben günde 2 kez kullandım ama zaten hormonlarım çok güçlü değil :( siz 3 için bence de. Döneceğim güne kadar kullandım hatta geleceğim gün sabah bile içtim, göğüslerde ciddi dolgunluk hafif ödem yaptı ben de bunun dışında akıntım çok vardı ama zaten sık sık tüm kıyafetlerinizi iç çamaşırınızı vs değişiyorsunuz yanınıza yine de yedek bir sürü çamaşır alın derim, bazılarında ara kanama lekelenme yapabiliyormuş bende olmadı. Doz atlamayın bir arkadaşım bir gün akşam içmedi sonra devam etse de regl oldu. Mutlaka döneceğiniz güne kadar için bıraktıktan bir kaç gğn sonra adetiniz başlar çünkü. Bir de sonraki ay adet döngünüz uzun ve değişik olabiliyor ben 10 ekimde en son adet oldum mesela haberiniz olsun :) Allah kabul etsin şimdiden ben de bebek istiyorum bana dua ederseniz çok sevinirim 🌸

Ben 26 eylülde umreye gideceğim için kullandım beklenen adet tarihim 5 6 ekim dönüş günüm 7 ekimdi , 1 hafta öncesinden başladım ben günde 2 kez kullandım ama zaten hormonlarım çok güçlü değil :( siz 3 için bence de. Döneceğim güne kadar kullandım hatta geleceğim gün sabah bile içtim, göğüslerde ciddi dolgunluk hafif ödem yaptı ben de bunun dışında akıntım çok vardı ama zaten sık sık tüm kıyafetlerinizi iç çamaşırınızı vs değişiyorsunuz yanınıza yine de yedek bir sürü çamaşır alın derim, bazılarında ara kanama lekelenme yapabiliyormuş bende olmadı. Doz atlamayın bir arkadaşım bir gün akşam içmedi sonra devam etse de regl oldu. Mutlaka döneceğiniz güne kadar için bıraktıktan bir kaç gğn sonra adetiniz başlar çünkü. Bir de sonraki ay adet döngünüz uzun ve değişik olabiliyor ben 10 ekimde en son adet oldum mesela haberiniz olsun :) Allah kabul etsin şimdiden ben de bebek istiyorum bana dua ederseniz çok sevinirim
1 hafta öncesi derken beklenen adetimden 1 hafta önce yani ayın 1 inde başladım

Back
X