adet gectikten engeç nekadar sonra ...

nacwes

Hayeller hayatlara doğru... 🙏🧿❣️
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
743
579
323
İzmir
arkadaşlar gebeligini adet gectikten engec nezaman sonra ögrendnz ya ben 3gun we 5gun sonra kanda baktrdm ckmadi bugun 13gun gecmis durumda sizce hamile olabilrmyim yada yne adet duzensizlgmi gec döllenme olunca gec ckiyomus ondanmi acaba:-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım ben adetten 10 gün sonra baktırdım kanda çıkmadı hatta 0.01 idi rontgen çektireceğim için aile hekimine adetten henüz 10 gün geçti dedim yok yok gebe değilsin yüzde yüz dedi çektir rontgenini dedi ben çektirmedim güvenemedim ama 15 gün sonra 276 çıktı değerim

Ben adet gunum gelmeden once hissetmistim. Normalde 1 gum dahi gecikmezken, olmam gereken gunun gecesi idrar testi yaptim pozitifti, ertesi gun kan aldirdim yine pozitif cikti. Yani adetimin gecikmesini beklememe gerek kalmamisti. Ancak normalde 5-7 gun sonrasi kanda kesin cikar diye biliyorum.

Ama beklenen adet tarihinin üzerinden 5 gün geçti ve kanda çıkmadıysa gebe değilsindir canım istiyor muydun bilmiyorum ama

Ama beklenen adet tarihinin üzerinden 5 gün geçti ve kanda çıkmadıysa gebe değilsindir canım istiyor muydun bilmiyorum ama

ewet canim 5 aydr istiyoruz 2senelik ewliyim

canim peki o degerden sonra normal bi gebelik oldumu benim 3gun sonra 0.698 5gun sonra 0.567 cikti degerim bidaha yaptrmadim yoktur dye ama icimdende acaba ? demiyor degilim

Bukadar emin.konsma canm.bence senn basina gelmemiş belliki ama benm geldi adetim 5 gün gecti idrar yapdim negatif kan yapdim negatf.
9.gn aksam idrarda silik 10.gn.kanda çıktı gec dollenme olduğu icin

Canm.benim 5 gn gecti sabah idrar yapdm.negatf aksam kan verdim negatf çıktı 9.gn aksam.kask batmamdan şüphelenip idrar yapdm silik cikdi 10.gn kan verdim pozitif smdi 2 bck aylik olucaz inşallah snde hamilesndr

O günden beri gebeyim zaten ama yoktur ölçtürmüşsün zaten. Hayırlısı olur bebiş ne zaman isterse gelir sen bol bol dua et canım

Canm.benim 5 gn gecti sabah idrar yapdm.negatf aksam kan verdim negatf çıktı 9.gn aksam.kask batmamdan şüphelenip idrar yapdm silik cikdi 10.gn kan verdim pozitif smdi 2 bck aylik olucaz inşallah snde hamilesndr

ayy insallah ya cok korkuyorum hamile kalamcam diye insallah senin gibi bir muzice yasarim buarada senin de bebısın hayirli olsun sagliklı bisekilde kucagna alirsin inş.

İnşallah canm yaa rabbim.nasip etsn en.kisa zamanda tsk amin insaallah

bugun yıne kanda baktırdım 0.317 cıktı 15 gun oldu adetım de hala gelmedi degerler zaten dusuk bırde bır oncekın den daha dusuk cıkıyo bu 3. hcg testım acaba kımyasal gebelık mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…