Adet gectikten sonra hamilelik

Ekbl56

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
3.018
5.955
88
Merhaba kızlar uzun suredir siteyi dışarıdan takip ediyorum ve sonunda yazacağım bir konu çıktı.
4 yıldır evliyim ve yaklaşık 5 aydır bebek istiyoruz.(Doğum kontrol hapı ile korunuyorduk) Bu ay reglim 5 gün geçti ki çok nadir adet düzensizliği yaşarım. .3 tane test yaptım. Laboquick ve prefertil marka .3 u de negatif çıktı. Öyle silik çizgi falan da yok .Hamilelik belirtisi üzerine çok konu okudum .Ben de ne göğüs hassasiyeti var ne de akıntı.sadece karnımın aşağısına elledigimde bir sertlik var .şu an şehir dışında olduğum için kan verme durumum da yok .aşı da yapabilir diye düşündüm(sinovac).Bu durumu yaşayanlar var mı?

Aşıdan kaynaklı değildir adet ne kadar süre gecikti bi de ben de sen gibi adet 1 gün gecikince hemen test yaptım pozitif çıktı inanmadım testleri tekrarladım yanlışlık var mı diye sanırım hemen çıkan çizgi hamilelik var demek ama doğum kontrol hapının etkisi olur mu bilmiyorum onun dışında adet gecikmen vs bence hamilesin gibi biraz daha bekle daha sonra testi tekrarlayabilrsin

5 gün gecikti .1 .gün test yaptım

Canım GB olsan daha şey yapabilirsin biontech yapmıyorlar gebelere canlı aşı olduğu için ama sinovac yapıyorlar şöyle yani hani çok şüpheleri varsa şehir dışında isen gidip özelde 40 50 TL'ye yani hatta sgk varsa 25 TL'ye ve kan testi yapıyorsun sonuç zaten bir iki saat sonra çıkıyor Şu an ne durumdasın bilmiyorum ama bir de şey var adet gününe 6 gün kala yapılan testler oluyor ismi predictor early adet gününe 6 gün kala gebelik varsa çıkıyor 50 TL civarında

5 gün gecikti .1 .gün test yaptım

İdrarda hamilelik testlerini evde yapabilirsiniz. Hamile kaldıktan yaklaşık 10 gün sonra gibi kısa bir sürede idrardaki hCG tespit edilebilmektedir.

Bununla birlikte hamile kalmanızın üzerinden 10 gün geçmeden test yaparsanız, “yalancı negatif” sonuç almanız mümkündür. Bu nedenle en güvenilir sonuçlar için adetinizin gecikmesini beklemeniz önerilmektedir.

İdrarda hamilelik testi yapıp negatif sonuç aldıysanız, bu sonuç idrarınızda hCG bulunmadığı anlamına gelmeyebilir. Hamile kalmanızın üzerinden yeterince zaman geçmediyse idrarınızda hamilelik testinden pozitif sonuç alacak kadar hCG bulunmayabilir.

Kimse yazmayınca yanlış yazdım herhalde dedim .Bir de yeniyim forumda. İdrar testi yaptım 5 liralık testlerden aldım pozitifti .kan testi yaptırdım adetim 5 gün geçti ama değer 49 çıktı doktor Salı günü tekrar baktır dedi .Bu sabah da adet ağrısı gibi bir ağrım oldu .Sol kasığım da ağrıyor. Umarım kimyasal ya da dış gebelik değildir .

Ben hep sanırdım çift çizgi gördün mü tamam hamilesin .Ne meşakkatli bir sürermiş

Kan da pozitif çıkmış simdi önemli olan sonucun 2 ye katlanıp katlanıp ilerlemesi

Senin deneyimin oldu mu?
Yumurtlama dan kaç gün sonra pozitif olur?

Senin deneyimin oldu mu?
Yumurtlama dan kaç gün sonra pozitif olur?
Yok canım söyle ki adet günüme 6 gün kala öğrendim ben zaten öğrendiğimde çok yeniydi ben 28 günde tekrarlanıyor adetim bundan yola çıkarsak 22 gün sonra olmuş benim ki

İnşallah canım İnşallah istediğin gibi olur hersey benim adatime 6 gün vardı Ben erken gebelik testi predictor early 50 TL bunu yaptım silik çizgi çıktı sonra ertesi gün Kan verdim 18.31 çıktı Sen kan sonucu tam olarak nasıl çıktı canım Yani Endişelenme Bence 49 çıkmışsa vardır benim 18.30 bir çıktı pozitif Zaten onun üzerinde ise Hani hamile olduğunuz belirtiyor

Ben bunu yazdığımda değerim 50 ydi çok şükür 1000 li değerlere geldim .Bakalım sırada kese görme var :)

Ben bunu yazdığımda değerim 50 ydi çok şükür 1000 li değerlere geldim .Bakalım sırada

Ben bunu yazdığımda değerim 50 ydi çok şükür 1000 li değerlere geldim .Bakalım sırada kese görme var :)
Canım benim en iyi yaptığın zaman 18.30 Bir de Doktor dedi gözükmez yine de bakalım baktı keseyi gördü sonra 69.34 çıktı o pozitif Ondan sonra bebeğe göre miydi de hani çok küçük dedi Ondan sonra bir hafta sonra yine gittim herhalde ondan sonra bebeği de gördük yani benim erken gördü keseyi senin şu an binin üzerinde şu an bebeği de görmesi lazım Hatta ben bir üzerine çıktığı zaman geçen hafta pazartesi günü Kalp atışını dinlemeye gittim

Ben kese için gittiğimde değerim 500 lerdeydi .doktor kan almadan ultrasonla bakti göremedi. Zaten 2500 lerde gorulurmus .1000 li değerlerde başka bir doktora gittim .o 1000 li değeri görünce bakmadı zaten bu değerde gözükmez diye .Ben bilerek gitmiyorum çünkü sürekli kan aldırmak beni yorup strese sokuyor .Progesteron hormonu da yükselmiş bir tehlike yok dedi doktor .O yüzden haftaya cumartesi başka bir doktora randevu aldım ona gideceğim

Anldm cnm hayırlı olsun

Yok canım söyle ki adet günüme 6 gün kala öğrendim ben zaten öğrendiğimde çok yeniydi ben 28 günde tekrarlanıyor adetim bundan yola çıkarsak 22 gün sonra olmuş benim ki
Canım ovülasyonla takip etmiş miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…