Adet görmeme yakin

Askisi

Kizimiz ile cekirdek aile
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
1.684
4
116
Almanya
Kizlar, adetimin yaklastigini gögüslerimin agrisiyla, karnimin agrisiyla ve bacaklarimin uyusmasiyla naliyorum. Fakat gögüslerim o kadar cok aciyor ki elleyemiyorum bile, biryere degsem agzim acik kaliyor!!!kafamçokkarıştı Bu arada gögüslerimin sistigini hissediyorumkaydirigubbakcemile3, ve az bile olsa öyle oluyor....
Sizler nasil anliyorsunuz adetinizin yaklastigini? Agriniz falan oluyor mu benim gibi? Bu ay da gögüslerim adetimin gecen ayinki gününe göre 2 hafta önce basladi agirmaya....

Nasıl yani?
Daha önce regl olduğunuz dönemlerde bu ağrılar yoktu da yeni mi başladı yani?:uhm:
Başka bir sorun vardır o zaman...
Benim bildiğim kadınların bir kısmında zaten göğüs,bel,bacak,karın ağrısı olur regl dönemlerinde..kafamçokkarıştı
Adet döneminin geldiği bu ağrılarla takip etmem ben,tarihini bilirim,düzenlidir zaten çok şükür..kaydirigubbakcemile2

ben tarihini bilirim ama bu belirtileri de aynen dediğin gibi yaşıyorum kendimi bildim bileli, istersen sen de bir uzmana git, içini rahatlatırsın arkadaşım sorun ediyorsan. bende sorun çıkmadı neyseki.

Bu zamana kadar hep oldu bu agrilarim, gögüslerim helede her zaman.... ben adetimin tarihini de bilirim, ama 1 hafta önce bu agrilarim baslar ve ona baglarim tabi. Bu ay da agrilarim ayni adet agrisi gibi, fakat 2m hafta önce kadar basladi...ben sorun etmiyorum bunu, sizlerinde benim gibi oluyor mu diye merak ettim, bu tür agrilariniz varmi diye sordum
sevgilerimle

bu agrılar hemen hemen herkesde olur benımde goguslerım hassaslaşır sinirli duygusal olurum karın bel baka ağrısı olur..ama sizin anlattıgınız kadar çok değill fazla oluyorsa eğer bir doktora görünün bence bi de ben iilk cinsel birleşmeden sonra ağrıların azaldığını duymustum dogumla da hıc kalmadıgını ne kadar dogru bılmıyorum bu konuda bilgisi olan varsa paylaşalım lütfen..

bu agrılar hemen hemen herkesde olur benımde goguslerım hassaslaşır sinirli duygusal olurum karın bel bacak ağrısı olur..ama sizin anlattıgınız kadar çok değill fazla oluyorsa eğer bir doktora görünün bence bi de ben iilk cinsel birleşmeden sonra ağrıların azaldığını duymustum dogumla da hıc kalmadıgını ne kadar dogru bılmıyorum bu konuda bilgisi olan varsa paylaşalım lütfen..

aynen bende de bu belırtıler olur...karnımın bacaklarımın agrısından regl oldugumu dusunur;wc ye gıderım ve oldugumu gorurum...adet duzensızlıgınız varsa dr a gıtsenız ıyı olur..ama havalardan adetlerde duzensızlık olabılıyor arada..

kzılar benim de adet düzenim tamamen bozuldu.son 1 ay içerisinde 2 eylülde adet oldum normal oldu.sonraki adetim 21 eylülde geldi ama kahverengi akıntı şeklinde 5-6 gün sürdü.1 hafat temiz gezdim.ayın 5 i 6 sı gibi gene kahverengi akıntı şeklinde başladı ayın 9 u oldu gene devam ediyor.ama tam olarak gelmiyor.nedeni ne olabilir???bu arada çocuk itiyoruz 2 ay gonaphene kullandım kist mi oluştu acaba??? cevaplarınızı bekliyorum.

Bu dediğin belirtiler bende de olur ama o belirtilere göre yaklaştığını düşünmem,tarihe göre anlarım zaten ...

Ayni sorunu bende yasadim hala yasiyorum, aralik 5,te oldum,aralik 24 te oldum,
Ocak 5,te oldum,ocak 23,te oldum..
Ve doktora gittim,alttan bakti,hersey yolunda dedi ama kanamanin neden oldugunu anlamak icin kan tahlili aldi,benim jinekolog arkadasim olan kiside bana git hormon testi yaptir dedi.Tüm test sonuclarini persembe günü alacagim..Bu kanamanin iki sebebi var canim,ya hormondan dolayi yada kistten dolayi oluyor..
Sen hemen ihmal etme doktora git,madem benim gibi bebek istiyorsun,gidip tedavini ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…