Adet görüp hamile olabilir miyim

huzurummmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
136
37
48
İzmir
Kızlar yardimmmmm lütfen adet görüp hamile olabilir miyim bu ay hamile oldugumu düşünmüştüm ama adet oldum normalden farklıydı 2 gun kanamam oldu sonra lekelenme şeklinde oldu garip bi his var icimde acaba hamile olabilir miyim

Gecen ay benimde oyle olmustu tum hamilelik belirtileri oldu hafif lekelenmem oldu .dedim buda cocuk yerlestigi icin gelio die dusundum sonrada yogun kanama geldi.bende senin gbi dusunuorum acaba hamilemiyim die dusunuorum.adetten bir hafta once idrar testi yapmstim negatif cikti.sonrada birdaha yapmadm .simdi bu ayimi bekliorum.kanama cok ve agriliysa adettir

Gecen ay benimde oyle olmustu tum hamilelik belirtileri oldu hafif lekelenmem oldu .dedim buda cocuk yerlestigi icin gelio die dusundum sonrada yogun kanama geldi.bende senin gbi dusunuorum acaba hamilemiyim die dusunuorum.adetten bir hafta once idrar testi yapmstim negatif cikti.sonrada birdaha yapmadm .simdi bu ayimi bekliorum.kanama cok ve agriliysa adettir
Ilk ili gun agriliydi normal gibiydi ama sonrasinda cok az oldum bilemiyorum ben de beklicem artik ama kasiklarimdaki agri devam ediyor

Kızlar bende su an hastayım.ama belinde ağrı var yorgunluk.var bugün de böyle hafif mide bulantısı oldu sizce varmıdır birşey,

Benim usuttugum zamanlar adetim agir gecer mide bulantsi kusma seklnde belki sennde oledir

Yok canım benim.adetim 4 gün olur onda da birinci gün az iki uç cook olur dördüncü gün nadir okur ve biter bel ağrısı falan hiç olmazdı

Back
X