adet günü ilşkiye girdim yardım

111_mrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2010
1
0
36
İstanbul
merhaba bayanlar . 21 yasındayım adet günü sarhostuk ve erkek arkadasmlar ilşkye girdik ayın 20 siydi erkek arkadasım spermlerini dısarı bosalttı . ama tekrar ilişkiye devam ettik . sizce penisinde sperm olma tehlikesiyle hamile kalma ihtimalim varmı? basım hafif dönüyo aradan psikolojikmi . lütfen yardım edin.

kanımca hamülesin
yada degülsün:delphin:
sevgülünle bi jinekologun yolunu tutun amman dikkat edin yine sarhoş olmayın-tatlicadiarzu-

merhaba bayanlar . 21 yasındayım adet günü sarhostuk ve erkek arkadasmlar ilşkye girdik ayın 20 siydi erkek arkadasım spermlerini dısarı bosalttı . ama tekrar ilişkiye devam ettik . sizce penisinde sperm olma tehlikesiyle hamile kalma ihtimalim varmı? basım hafif dönüyo aradan psikolojikmi . lütfen yardım edin.

ayıkla pirincin taşını bakalım...:olmaz:

mahsustanmı başlık açıyosunuz önce işi bitir sonra buraya sor bu konu kapanır söyleyim:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:

mafoldumben kız sana yazık artık dogan bebeginizede büyüyünce ilişkiden sonra kk ya yazmıştım dersiniz kafamı buluyorsun sen yaaa harbimisinsempatiksalakcinni

mahsustanmı başlık açıyosunuz önce işi bitir sonra buraya sor bu konu kapanır söyleyim:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:

ar namus kalmamış arkadaşım..dünyanın sonu geliyor herhalde..ALLAH tslah etsin ne diyim...

kafamçokkarıştı ne güldüm ya akşam akşam gene sarhoş sanırım çıkmış gitmiş.......şutarafagitti:oklava:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

allah akıl göndersın valla ilerde dogacak cocuklarımızı korusun ya ne günlere kaldıkkohaoldumsmile

du bekle sen, şimdi ahlak bekçileriylen din alimi üyeler koşar senin yardımına, hayatında görmediğin yardımı alırsınkaydirigubbakcemile3

dur şimdi ben ona öle bir yardım edecem hayatında görmedigi yardımı yapayım kafa buluyor yaaaaaaa deli manyak sempatiksalakcinni şimdi ben bizim ekibi toplarım güzelim bekledelikafadulden

Back
X