Adet günü kahverengi akıntı

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.060
1.268
133
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum .Benim yumurtlama döneminden itibaren göğüslerim çok ağrıyor . Salı günü adet olmam gerekiyordu , adet sancısı gibi ağrım vardı olamıyordum . Salı akşam kabızlıktan biraz ıkınınca kan geldi adet oldum sandım . O gün azıcık kan geldi sonrası kahve lekelenme olarak geldi ve kesildi . Benim gibi olup sonradan adet olan var mı acaba O ağrıya ve kanamaya göre mutlaka ertesi gün adet olmam gerekiyordu acaba tammı sökülemiyor ki Histeroskopi ameliyatından sonra 3.adet dönemim olacak ve bu ay denemelere başladık . Benim gibi olan var mı

Sanırım bundan sonra da gebeliğini öğrendin :) çok sevindim tebrik ederim, sağlıkla ilerlesin inşallah. belirtilerini yazar mısın? Şuan farklı şeyler yaşıyorum da acaba mı dedim…

Sanırım bundan sonra da gebeliğini öğrendin :) çok sevindim tebrik ederim, sağlıkla ilerlesin inşallah. belirtilerini yazar mısın? Şuan farklı şeyler yaşıyorum da acaba mı dedim…
Amin canım Allah ım herkese tattırsın İnşallah bu ay sende müjdeni paylaşırsın burda Ben histeroskopi ameliyatı olmuştum ,korunma sürem bitince adet gecikmem oldu . Adet olacağım gün karın ağrısı çok yaşadım adet olacak gibi . Biraz koyu kahve akıntım oldu ve kesildi . En önemli belirtimse yumurtlamadan sonra başlayıp adete kadar süren bir göğüs ağrım hassasiyetim vardı canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…