Canim var tabiki olmazmi bence sen bı gebelik testi yap umutlandirmak asla istemem eğer hormonların da bı sıkıntı yoksa hamile olabilirsin ins hamilesindir hemen al ve yap bence bu teste böyle cikdiysa varsa gebelik testinde muhakkak çıkar bekliyorum cevabiniArkadaşlar bugün yarın adet günüm dün ve bugün Ovulasyon testi yaptım gebelik testim yoktu.t çizgisi koyulaştı ama umutlanmak istemiyorum da çok bi bakar mısınız?
Gerçekten mi?Hormonlarımda sıkıntı yok ama regl olacak gibi bir sancı var alttan alttan,o zaman alayım sabah ilk idrarla yapayım yazarım yine size.Canim var tabiki olmazmi bence sen bı gebelik testi yap umutlandirmak asla istemem eğer hormonların da bı sıkıntı yoksa hamile olabilirsin ins hamilesindir hemen al ve yap bence bu teste böyle cikdiysa varsa gebelik testinde muhakkak çıkar bekliyorum cevabini
Nöbetçi eczaneden kap gel bi gebelik testi:) muhtemelen bebiş gelmişBu şekilde gebeliğini öğrenen hiç yok mu
Valla bekleme bak hemen al yap bu test böyle köyü çıktıysa eğer gebelik testinde hemen çıkar ben senin yerinde olsam beklemezdim canımGerçekten mi?Hormonlarımda sıkıntı yok ama regl olacak gibi bir sancı var alttan alttan,o zaman alayım sabah ilk idrarla yapayım yazarım yine size.
İns vardır canım üzülme bende 2 defa kimyasal gebelik geçirdim seni anlayabiliyorum inan ki rabbim nasip etcek insKızlar kimyasal gebelik yaşadım öncekilerde 3 kere üzüntüsü çok oluyor yarın sabah yaparım eğer adet olmazsam sonra da kan veririm pozitif çıkarsa diye düşündüm çok teşekkür ediyorum destekleriniz için mutlaka döneceğim size inşallah vardır ve sağlıklıdır
Canım yaptım testimiCanim var tabiki olmazmi bence sen bı gebelik testi yap umutlandirmak asla istemem eğer hormonların da bı sıkıntı yoksa hamile olabilirsin ins hamilesindir hemen al ve yap bence bu teste böyle cikdiysa varsa gebelik testinde muhakkak çıkar bekliyorum cevabini
Ayyy maşallah yaa tebrik ederim canım ya çok sevindim demiştim ama dünde yapsan çıkar diye bak ne güzel kop köyü çıkmış Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsinFoto da atayım benim gibi arşivi tarayan umut arayan varsa yardımcı olur belki
İnşallah önemli olan da sağlıkla devam etmesi gerçekten Rabbim tüm bekleyenlere afiyetle hayırlı evlat versinAyyy maşallah yaa tebrik ederim canım ya çok sevindim demiştim ama dünde yapsan çıkar diye bak ne güzel kop köyü çıkmış Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Tamam canım bakıyorumVenev konuyu bi okusana kuzu
Belirtileriniz neydiİnşallah önemli olan da sağlıkla devam etmesi gerçekten Rabbim tüm bekleyenlere afiyetle hayırlı evlat versin
Hiç belirtim yoktuBelirtileriniz neydi
Benimde hiç yok ya 5 günüm kaldı ama regl belirtisi dahi yokHiç belirtim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?