Gebeliğe Hazırlık Adet günü LH testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Oxygen1

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
1.003
1.151
133
37
Arkadaşlar bugün yarın adet günüm dün ve bugün Ovulasyon testi yaptım gebelik testim yoktu.t çizgisi koyulaştı ama umutlanmak istemiyorum da çok bi bakar mısınız?

Eklentiler

• 5313D62F-28A6-4D6A-AECE-7C05A6694EC5.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 169
Bu şekilde gebeliğini öğrenen hiç yok mu

Arkadaşlar bugün yarın adet günüm dün ve bugün Ovulasyon testi yaptım gebelik testim yoktu.t çizgisi koyulaştı ama umutlanmak istemiyorum da çok bi bakar mısınız?
Canim var tabiki olmazmi bence sen bı gebelik testi yap umutlandirmak asla istemem eğer hormonların da bı sıkıntı yoksa hamile olabilirsin ins hamilesindir hemen al ve yap bence bu teste böyle cikdiysa varsa gebelik testinde muhakkak çıkar bekliyorum cevabini

Gerçekten mi?Hormonlarımda sıkıntı yok ama regl olacak gibi bir sancı var alttan alttan,o zaman alayım sabah ilk idrarla yapayım yazarım yine size.

Gerçekten mi?Hormonlarımda sıkıntı yok ama regl olacak gibi bir sancı var alttan alttan,o zaman alayım sabah ilk idrarla yapayım yazarım yine size.
Valla bekleme bak hemen al yap bu test böyle köyü çıktıysa eğer gebelik testinde hemen çıkar ben senin yerinde olsam beklemezdim canım

Kızlar kimyasal gebelik yaşadım öncekilerde 3 kere üzüntüsü çok oluyor yarın sabah yaparım eğer adet olmazsam sonra da kan veririm pozitif çıkarsa diye düşündüm çok teşekkür ediyorum destekleriniz için mutlaka döneceğim size inşallah vardır ve sağlıklıdır

İns vardır canım üzülme bende 2 defa kimyasal gebelik geçirdim seni anlayabiliyorum inan ki rabbim nasip etcek ins

Canım yaptım testimi şükürler olsun

Bekleme sürecimde buradaki mesajlardan umutlandım en eski yazılar bile umut verdi bana iyi ki var kadınlar kulübü Randevu aldım kandan bakılacak bugün ilerlemesi olumlu olur inşallah dualarınıza talibim 3 kimyasal 1 dış gebelik hikayem var korkuyorum me yakan söyleyim

Foto da atayım benim gibi arşivi tarayan umut arayan varsa yardımcı olur belki

Eklentiler

• 84153D7E-031C-4A72-9648-B35AA1AF6162.webp
    5 KB · Görüntüleme: 140
Foto da atayım benim gibi arşivi tarayan umut arayan varsa yardımcı olur belki
Ayyy maşallah yaa tebrik ederim canım ya çok sevindim demiştim ama dünde yapsan çıkar diye bak ne güzel kop köyü çıkmış Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Ayyy maşallah yaa tebrik ederim canım ya çok sevindim demiştim ama dünde yapsan çıkar diye bak ne güzel kop köyü çıkmış Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin
İnşallah önemli olan da sağlıkla devam etmesi gerçekten Rabbim tüm bekleyenlere afiyetle hayırlı evlat versin

Kizlar mrb benm adetim 3 4 gün geçti bugün deneyim dedim 3. İdrar ile denedim bu şekilde cikti acaba varmi bise yaa kasiklrimda ara ara agri oluyor akintim da var belimde agriyor

Eklentiler

• IMG_20220606_154236.webp
    36 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…