- 6 Mart 2020
- 75
- 17
- 88
- 33
- Konu Sahibi Azeri kz75
-
Aynı bu testin aynısıydı erken gebelik testi falan değildi yaniEvet var gözüküyor muhtemelen yeni.6 gün önce yaptığınız test hangi testlerdendi
Bilemedim ki kimyasal olsa çoktan kanama başlardı benim adet günümde kanamam olmuştuAynı bu testin aynısıydı erken gebelik testi falan değildi yani
Kimyasal olunca adet günü mü kanama oluyor yoksa daha erken mi? Paylaştığm testin çizgisi kuruma çizgisi mi sizce ?Bilemedim ki kimyasal olsa çoktan kanama başlardı benim adet günümde kanamam olmuştu
Kaç dakikada çıktı bu hayalet cizgiKimyasal olunca adet günü mü kanama oluyor yoksa daha erken mi? Paylaştığm testin çizgisi kuruma çizgisi mi sizce ?
Adetten bir hafta önce veya bir hafta sonra felan da olabiliyor. Ne kadar sürede belirdi bu çizgiler ?Kimyasal olunca adet günü mü kanama oluyor yoksa daha erken mi? Paylaştığm testin çizgisi kuruma çizgisi mi sizce ?
Ne güzel ne mutlu size inşallah vardır bebisinizBu eğer olursa benim 3. Hamileliğim olacak 2kızım var çok şüküronlar da adetten 4-5 gün önce öğrenmiştim. Bugün ve yarın adet günüm aslında ama
10dk aşağı yukarıAdetten bir hafta önce veya bir hafta sonra felan da olabiliyor. Ne kadar sürede belirdi bu çizgiler ?
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başınaNe güzel ne mutlu size inşallah vardır bebisiniz
10dk felanAdetten bir hafta önce veya bir hafta sonra felan da olabiliyor. Ne kadar sürede belirdi bu çizgiler ?
10 dk yi gecmediyse vardır bence ama geçtiyse dikkate alınmaması gerekiyor kuruma çizgisi oluyor maalesef10dk aşağı yukarı
10dk felanKaç dakikada çıktı bu hayalet cizgi
En erken 3. gün ve kesin sonuç için 12-14 gün gecikme testi yapar mısınız? Derdim tek test yaptırtmak size aslında. Şöyle yapın 2 gün daha bekleyin, en kaliteli testi alın ve arkasından doktor randevunuzu alın.Hanımlar lütfen bakarmısını. Daha önce de paylaştım adete 6 gün kala pozitif çıktı testim sonra ne kadar test yaptıysam hep negatif. Kimyasal gebeliktir diye düşündüm bende ama bugün adet günüm hiç bir şey yok ve böyle silik çizgi. Var ml yok mu anlamadım ki
Bugün rengl günüm ve geken giden yok. Sadece sarı akıntım var , ama enfeksiyondan olduğunu düşünmüyorum çünkü yanma kaşıntı yok. Tuhag olan şu bu testten sonra yaptıklarımda hep negatif. Sabah ilk idrarla da yaptım. Hamilelik olsaydı regl günü silikte olsa çıkmaz mıydl? Ben 2.çocuğumda geç döllenme yaşadım ama o zaman bile regl günündün 3gün önce slilik çizgi çıkmıştı. Sadece keseyi geç gördüğümüz için doktor geç döllenme olmuş demişti.En erken 3. gün ve kesin sonuç için 12-14 gün gecikme testi yapar mısınız? Derdim tek test yaptırtmak size aslında. Şöyle yapın 2 gün daha bekleyin, en kaliteli testi alın ve arkasından doktor randevunuzu alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?