Adet günü yerlesme kanaması olur mu

Mavigokyuzu6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
364
425
103
Merhabalar. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama akşamüstü pedimde küçük bir parça kahverengi sümüksü bir leke vardı. Devamı gelmedi. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Adet gününde de yerleşme kanaması olabiliyor mu?

Benim ilk hamileliğimde adettim gecikmişti yerleşme kanamam olmuştu o yüzden eğer o ruh size tayin edildiyse önce olur sonra olur takılmayın miktarı ve rengi önemli 😊
İnşallah çok teşekkür ederim ☺️ o lekelenmeden sonra bir küçük leke daha geldi henüz regl olmadım. Umutlanmak da istemiyorum ama keşke hamile olsam diyorum 🤲🏻

Benim ilk hamileliğimde adettim gecikmişti yerleşme kanamam olmuştu o yüzden eğer o ruh size tayin edildiyse önce olur sonra olur takılmayın miktarı ve rengi önemli 😊
Yerleşme kanamanız nasıldı acaba benim de adetimin gecikmesinin 2. Günü pembe bi leke geldi hafif peçeteye silince henüz devamı da gelmedi sökülcek mi yoksa yerleşme mi diye kendi kendimi yiyorum 😔

Bende bugün aynı şekilde oldum bugün rengli gunumdu sabah kalktım lavoboya gittim kirzi leke vardı pijamada sonra devamı gelmedi bu saate kadar test yaptım silik çıktı sizce hamilemiyim yoksa renglimi olcam

Eklentiler

• IMG20210311172717.webp
    IMG20210311172717.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 1.865
Yerleşme kanamanız nasıldı acaba benim de adetimin gecikmesinin 2. Günü pembe bi leke geldi hafif peçeteye silince henüz devamı da gelmedi sökülcek mi yoksa yerleşme mi diye kendi kendimi yiyorum 😔
Adet oldunuzmu peki

Back
X