adet günüm ama olmadım

badeeeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2019
11
0
1
31
merhaba normalde bu gun adet olmam gerekiyor ama henüz olmadım ve 2 gündür adet olucak gibi karnım agrıyodur. dün test yaptım negatif çıktı böyle bişey balına gelin hamile oldugunu ögrenen var mı

Her kadinda olabilecek bir gecikme bu hamilelige baglamayin derim.

ben asilama ile hamile kaldim hic regl agrisi yasamamistim hamile kalana kadar o ay yasadim yani hamilelik ve regl belirtileri nerdeyse ayni
ayrica kanda hamile oldugum ispatlanmisti evde yapilan testlerde ancak 15. gun silik cizgiyi gordum hemen cikmayabiliyor yani

mevsım gecıslerınde
stresde
ılac kullanımı varsa
uyku duzenı degısıklıgınde falan 1-2 gun degısır once sonra olur gayet normal
5 gun gecıkırse doktora gıdersınız
suphenız varsa kan testı en guzelı

Merhabalar benimde dün adet olmam gerekiyordu olmadım ama 5 gündür bel ağrısı kasık ağrısı ayaklara kadar inen sızlamalar hissediyorum. Normalde günüm hiç şaşmaz 5 gündür her tuvalete gittiğimde adet olduğum hissi var ama hala bişey yok korkuyorum Ya hamile değilsem 2 defa test yaptım negatif çıktı Bana da bir akıl verin ne yapacağım bilmiyorum Çok korkuyorum 6 yıllık evliyim çok istiyorum bir bebeğimin olmasını

Merhabalar benimde dün adet olmam gerekiyordu olmadım ama 5 gündür bel ağrısı kasık ağrısı ayaklara kadar inen sızlamalar hissediyorum. Normalde günüm hiç şaşmaz 5 gündür her tuvalete gittiğimde adet olduğum hissi var ama hala bişey yok korkuyorum Ya hamile değilsem 2 defa test yaptım negatif çıktı Bana da bir akıl verin ne yapacağım bilmiyorum Çok korkuyorum 6 yıllık evliyim çok istiyorum bir bebeğimin olmasını
Sonucunuz ne oldu acaba merak ettm

Back
X