adet günüm ama olmadımm :) yardim edin hanimlar

elosh_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
41
0
6
İstanbul
merhabalar bugun adet gunum 1,5 senedir ugrasiyorum adet olmadim az once affedersiniz sarimsi beyaz bir akinti hasta oldum zannettim wc ye gittim kokusuz ne beyaz nede sari :/ ikilemde kaldim herhangi bir belirtide yok eşimin spermlerinin %70i cansiz doktor ilac vermisti kullansin 1 ay sonra gel dedi.. ilaclar bittikten sonra korunmadik ve esimi yarin hastaneye goturecegim sizce azda olsa sans varmidir ve normalde 28 gunde bir adet olurum :/ ümitlenmekte istemiyorum ne olur yardim edin daha once boyle birseyle karsilastiniz mi ? hep günümde adet olurum :/

stresten olabilir belki, Allah inş gönlüne göre verir ben senin yerinde olsam test yapardım yarında olmazsa

evdeysen ve evde karbonat varsa o testi yap istersen :) burada okudum, bir araştır önce de :)

canım benimde hiç günüm geçmezdi hep bir yada iki gün önce olurdum...adet olmam gerektiği gün olmadım akşamıda test yaptım hamile olduğumu öğrendim...inşallah sizinde olur

canim cikarmiki bugundu adet gunum yani 30 gunluk hesaplamam :) 28 gunde bir oluyorum 28 gunde hesaplarsam 3 gun gecti ama belirti yook akinti var iste :) heyecanlanxim

polyana arkadasim herhangi bi belirti yasadin mi bugun adet gunum en son 10 kasimda oldum cikarmiki esime aldirsam aksam yaparim valla :)

polyana arkadasim herhangi bi belirti yasadin mi bugun adet gunum en son 10 kasimda oldum cikarmiki esime aldirsam aksam yaparim valla :)

vallahi canım saydam şeklinde akıntım olmuştu vajinada herzamankinden fazla ıslaklık vardı....test yap bacım ne kaybedersin hiç değilse emin olursun :)

canim beni cok heyecankandirdin aksam test yapiyorum :) esime soyledim gelirken alicak hatta almistir bile belki ins hamileyimdiiirrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…