• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günüm bu ayın 15 gbi olucakti bir hafta önce sevgilim içime boşaldı ve dört beş defa yaşanılan bisydi iki üç gün sonra bı lekenelenme tarzında bi

mavimsijkl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
4
0
1
22
Adetim bu ayın 15 gbi olucakti bir hafta önce sevgilim dört beş defa içime bosaldi iki gün sonra bı kanama oldu lekenelenme şeklinde ne olduğunu anlamadm yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm ertesi gün sabahta aynı şekilde tek seferlik leke tarzında bı kanama daha oldu sonra normal adet gbi sürekli bı kanama haline geldi hamile olabilir miyim ihtimal var mı sizce

İşte bı anda adete döndü oldum ama yine icimd bı supe kaldı noramlde benim adetim erken gelmes hiç ya gününde gelir sdece o ay içinde çok stresliysem gecikirdi erken gelmesi bı anormal ondan önceki kanama zaten anormal

Adetim bu ayın 15 gbi olucakti bir hafta önce sevgilim dört beş defa içime bosaldi iki gün sonra bı kanama oldu lekenelenme şeklinde ne olduğunu anlamadm yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm ertesi gün sabahta aynı şekilde tek seferlik leke tarzında bı kanama daha oldu sonra normal adet gbi sürekli bı kanama haline geldi hamile olabilir miyim ihtimal var mı sizce
Adamın ilk ilişkisi heralde bütün senenin acısını senden çıkartmış iyi bayılmadı 3 4 kez boşalmak nedir 😂

Olabilir tabiki. Bebek isteyenler de senden farklı bir şey yapmıyor
biz bebek istiyoruz ama biz bile tek sefer 4 yok yani 2 günde bir olursa oluyor yani bilemedik hadi 1.incide engel olamadın diyelim ama baya baya altın vuruş olmuş bu da :D

• Komik
Reactions: The
2 günde bebek yerleşmez zaten nerden baksan 6-11 arası yerleşiyor o da adet gününe denk geliyor hemen hemen ama üreme nedir bebek nasıl oluşur bunların eğitimi olmadan böyle şeylere kalkışmak yanlış basit bir matematik hamile kalmak istiyorsa yumurtlama günlerinde ilişki yom istemiyorsa adetten 1 hasfta öncesi veya adetten 1 hafta sonrası tavsiye edilir doktorlar tarafından hadi diyelim yaptın bir hata ella kullansaydın bari %90 koruyuculuğu var ama sen hiç birşey yapma dikkat etme sonra otur adet olacak mıyım oldu mu diye bekle kara kara düşün....

İki günde yerleşme olmaz zaten yerleşme kanaması adet kanaması gibi kırmızı renklerde ve çok yaşanmaz. Hafif kahverengi, pembemsi lekelenmeler kıpkırmızıya dönmez daha da çoğalmaz. Kendi ruh ve beden sağlığınız için kondom kullanın bir sıkıntı çıkarsa ilişkiden sonra acilen ella alın kullanın. Kafanız rahat olsun 😅

biz bebek istiyoruz ama biz bile tek sefer 4 yok yani 2 günde bir olursa oluyor yani bilemedik hadi 1.incide engel olamadın diyelim ama baya baya altın vuruş olmuş bu da :KK70:
yorumlar tuhafima gitti 4 cok demis bicok kisi sasirdim. benim esim her gece en az 15 defa bosaliyor bazen günde 2-3 kez vakit olursa. bi defasinda deneyelim kaca kadar gidiyor dedim 50 den sonrasini sayamadim artik ve biraksam sonsuza kadar devam eder yani 7/24. ciddimi yorumlariniz yoksa dalga gecmek icinmi yazdiniz tersini anlayamadim kimseylede konusmadigim icin normal ne bilemedim. lütfen kusura bakmayin ben gercekten ciddi sordum.

yorumlar tuhafima gitti 4 cok demis bicok kisi sasirdim. benim esim her gece en az 15 defa bosaliyor bazen günde 2-3 kez vakit olursa. bi defasinda deneyelim kaca kadar gidiyor dedim 50 den sonrasini sayamadim artik ve biraksam sonsuza kadar devam eder yani 7/24. ciddimi yorumlariniz yoksa dalga gecmek icinmi yazdiniz tersini anlayamadim kimseylede konusmadigim icin normal ne bilemedim. lütfen kusura bakmayin ben gercekten ciddi sordum.
Ne!?

Eşiniz yaşıyor mu 😳

İşiyordur o. Ya da eşiniz mutant.

esim normal vücudu kasli sporcu. yok iseme degil görüyorum sperm akiyor banada cok gelmisti ilk zamanlar sanki ama ne bilim 10-20 falan normal diye düsündüm. ikimizde birbirimizin ilkiyiz evleneli 2 sene dolacak 2 hafta sonra.

Back
X