- 15 Aralık 2022
- 4
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi mavimsijkl
-
Bide diyor ki içime şüphe düştü.Sana düşmesin de bana mı düşsünYa Allah aşkına kafayı mı yedin ? 4 5 defa içime boşaldı ne demek ? Yürek mi yedin ne yaptın
adet olduğuna eminsen birşey olmaz ama zaten yumurtlaman ayın 1-7 arasıdır diye hesapladım.Belki zorlama olmuştur. 4-5 çok değil mi ?oldu bı sekilde malesef ki bisy olabilirmi
Olabilir tabiki. Bebek isteyenler de senden farklı bir şey yapmıyoroldu bı sekilde malesef ki bisy olabilirmi
Bişey olabilir mi ne demek yahu? Üreme bu şekilde olan bir şey zaten. Dalga mı geçiyorsunuzoldu bı sekilde malesef ki bisy olabilirmi
Adamın ilk ilişkisi heralde bütün senenin acısını senden çıkartmış iyi bayılmadı 3 4 kez boşalmak nedirAdetim bu ayın 15 gbi olucakti bir hafta önce sevgilim dört beş defa içime bosaldi iki gün sonra bı kanama oldu lekenelenme şeklinde ne olduğunu anlamadm yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm ertesi gün sabahta aynı şekilde tek seferlik leke tarzında bı kanama daha oldu sonra normal adet gbi sürekli bı kanama haline geldi hamile olabilir miyim ihtimal var mı sizce
biz bebek istiyoruz ama biz bile tek sefer 4 yok yani 2 günde bir olursa oluyor yani bilemedik hadi 1.incide engel olamadın diyelim ama baya baya altın vuruş olmuş bu daOlabilir tabiki. Bebek isteyenler de senden farklı bir şey yapmıyor
2 günde bebek yerleşmez zaten nerden baksan 6-11 arası yerleşiyor o da adet gününe denk geliyor hemen hemen ama üreme nedir bebek nasıl oluşur bunların eğitimi olmadan böyle şeylere kalkışmak yanlış basit bir matematik hamile kalmak istiyorsa yumurtlama günlerinde ilişki yom istemiyorsa adetten 1 hasfta öncesi veya adetten 1 hafta sonrası tavsiye edilir doktorlar tarafından hadi diyelim yaptın bir hata ella kullansaydın bari %90 koruyuculuğu var ama sen hiç birşey yapma dikkat etme sonra otur adet olacak mıyım oldu mu diye bekle kara kara düşün....Adetim bu ayın 15 gbi olucakti bir hafta önce sevgilim dört beş defa içime bosaldi iki gün sonra bı kanama oldu lekenelenme şeklinde ne olduğunu anlamadm yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm ertesi gün sabahta aynı şekilde tek seferlik leke tarzında bı kanama daha oldu sonra normal adet gbi sürekli bı kanama haline geldi hamile olabilir miyim ihtimal var mı sizce
yorumlar tuhafima gitti 4 cok demis bicok kisi sasirdim. benim esim her gece en az 15 defa bosaliyor bazen günde 2-3 kez vakit olursa. bi defasinda deneyelim kaca kadar gidiyor dedim 50 den sonrasini sayamadim artik ve biraksam sonsuza kadar devam eder yani 7/24. ciddimi yorumlariniz yoksa dalga gecmek icinmi yazdiniz tersini anlayamadim kimseylede konusmadigim icin normal ne bilemedim. lütfen kusura bakmayin ben gercekten ciddi sordum.biz bebek istiyoruz ama biz bile tek sefer 4 yok yani 2 günde bir olursa oluyor yani bilemedik hadi 1.incide engel olamadın diyelim ama baya baya altın vuruş olmuş bu da
Ne!?yorumlar tuhafima gitti 4 cok demis bicok kisi sasirdim. benim esim her gece en az 15 defa bosaliyor bazen günde 2-3 kez vakit olursa. bi defasinda deneyelim kaca kadar gidiyor dedim 50 den sonrasini sayamadim artik ve biraksam sonsuza kadar devam eder yani 7/24. ciddimi yorumlariniz yoksa dalga gecmek icinmi yazdiniz tersini anlayamadim kimseylede konusmadigim icin normal ne bilemedim. lütfen kusura bakmayin ben gercekten ciddi sordum.
Eşiniz yaşıyor muyorumlar tuhafima gitti 4 cok demis bicok kisi sasirdim. benim esim her gece en az 15 defa bosaliyor bazen günde 2-3 kez vakit olursa. bi defasinda deneyelim kaca kadar gidiyor dedim 50 den sonrasini sayamadim artik ve biraksam sonsuza kadar devam eder yani 7/24. ciddimi yorumlariniz yoksa dalga gecmek icinmi yazdiniz tersini anlayamadim kimseylede konusmadigim icin normal ne bilemedim. lütfen kusura bakmayin ben gercekten ciddi sordum.
İşiyordur o. Ya da eşiniz mutant.yorumlar tuhafima gitti 4 cok demis bicok kisi sasirdim. benim esim her gece en az 15 defa bosaliyor bazen günde 2-3 kez vakit olursa. bi defasinda deneyelim kaca kadar gidiyor dedim 50 den sonrasini sayamadim artik ve biraksam sonsuza kadar devam eder yani 7/24. ciddimi yorumlariniz yoksa dalga gecmek icinmi yazdiniz tersini anlayamadim kimseylede konusmadigim icin normal ne bilemedim. lütfen kusura bakmayin ben gercekten ciddi sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?