Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence var hemen mi çıktı çizgiSizce gebelik var mı?
Evet 5 dk içince çıktıBence var hemen mi çıktı çizgi
Var var umarım sağlıkla kucağına alırsın kuzum. Adetin geçmiş mıydıEvet 5 dk içince çıktı
Bugün adet olmam lazımdı. İnşallah. 3 yaşında oğlum var 1 senedir tekrar istiyordukVar var umarım sağlıkla kucağına alırsın kuzum. Adetin geçmiş mıydı
Hemen kan ver bence canım Rabbım kucağına almayı nasip etsinBugün adet olmam lazımdı. İnşallah. 3 yaşında oğlum var 1 senedir tekrar istiyorduk![]()
Var çizgi inşallah kanda da netleşirBugün adet olmam lazımdı. İnşallah. 3 yaşında oğlum var 1 senedir tekrar istiyorduk![]()
İnşallah teşekkürlerVar çizgi inşallah kanda da netleşir![]()
Yarın sabah vericem teşekkürlerVar çizgi inşallah kanda da netleşir![]()
Benim de oğlum 3 yaşında biz de düşünüyoruz bakalım nasip olursaYarın sabah vericem teşekkürler
Amiin inşallah . Biz 1 senedir bekliyoruz olmadıBenim de oğlum 3 yaşında biz de düşünüyoruz bakalım nasip olursaHayırlı haberler alman dileğiyle haber ver bize de
![]()
Hadi inşallah bu ay olduAmiin inşallah . Biz 1 senedir bekliyoruz olmadı
İnşallah kan verdim bekliyorumHadi inşallah bu ay olduHaber ver mutlaka
Heyecanlı bir bekleyişİnşallah kan verdim bekliyorum![]()
62 cikti hcgBenim de oğlum 3 yaşında biz de düşünüyoruz bakalım nasip olursaHayırlı haberler alman dileğiyle haber ver bize de
![]()
62 cikti hcgHeyecanlı bir bekleyiş![]()
Ayyy canım benim gözün aydın maşallah62 cikti hcg![]()